KOLIKO poznajem BEOGRAD?

бежанијска коса, дидиње, звездара, топчидерско, пашино, звездара, врачарско, стојчево, јулино, баново, канарево, лабудово, петлово,...
Nije loše, z:) mada, kažu da ih ima više, ja sam negde naišla na podatak - 29. Na žalost, sad više ne mogu da pronađem gde je to bilo. U stvari, mene zanima šta su sve u to ubrojali.

Evo ja ću ovaj tekst da prebacim i ovde,pošto može da se desi da se u priču uključi i neko ko nije čitao prethodne stranez:)
ELEM....Jel zna neko,šta se nekada pravilo il šta već, u onoj oronuloj građevini pored zgrade "BIGZ"-a i do kad je to uopšte bilo u funkciji? 99% sam sigurna da tako zvrji 30 godina,a dalje me ne služi pamet:zstidljivko:Isto tako mi je prosto neverovatno da se još uvek niko nije domogo tog "placa" a radi se o EEEEEEEEEXTRA lokaciji:grudvanje:Pa ako neko zna bilo bi mi drago da saznam...Šta je to bilo?Čije je sad?z:poz:

Evo ja ću ovaj tekst da prebacim i ovde,pošto može da se desi da se u priču uključi i neko ko nije čitao prethodne stranez:)
ELEM....Jel zna neko,šta se nekada pravilo il šta već, u onoj oronuloj građevini pored zgrade "BIGZ"-a i do kad je to uopšte bilo u funkciji? 99% sam sigurna da tako zvrji 30 godina,a dalje me ne služi pamet:zstidljivko:Isto tako mi je prosto neverovatno da se još uvek niko nije domogo tog "placa" a radi se o EEEEEEEEEXTRA lokaciji:grudvanje:Pa ako neko zna bilo bi mi drago da saznam...Šta je to bilo?Čije je sad?z:poz:

U toj zgradi trenutno mnogi nasi muzicari i grupe imaju svoje studije za snimanje i vezbanje..

Uzela je neka strana firma, ne secam se koja, ali video sam u novinama da planiraju da nadograde BIGZ u poslovnu zgradu od celika i stakla, a revitalizovace i stari mlin koji je odmah pored.Doduse, to je bilo pre krize.

izvinite ljudi, mozda sam pogresio temu, ali treba mi mala pomoc.. da nadjem jednu ulicicu u bg-u
radi se u palmoticevoj ulici, secam se da je negde iza skupstine (tamo gde bio 5 oktobar) ali sam davno
bio u toj ulici.. posto treba da dodjem do nje, probao sam da ukucam u program plan plus i kaze da nema
takve ulice... da li neko zna, da li je mozda promenjeno ime??? ili da li neko zna neku ulicu pored te
kako bi se mogao orijentisati???

hvala unapred

Back