zanima me ovaj podatak..ako dobijem vase odgovora..cisto da znam da li ponekad preterujemo... he he

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ko nema dečka ili devojku?...jel se računa druženje sa ručicom izabranicom![]()
pa to bas i nije isto ,u stvari to po meni nije ni priblizno gledajuci i sa muske i sa zenske strane... ali napr. kad si imao devojku ,koliko ste tada bili aktivni
Pa reci prvo tinekad dodje po 3-4x moglo bi i vise nego kratak dan
![]()
...i onda je mrmot zamotao cokoladu
al da znas koliko je riba bila...ovoooolika....ma sta ovoooolika....ovoooooooolika
zanima me ovaj podatak..ako dobijem vase odgovora..cisto da znam da li ponekad preterujemo... he he![]()
ma, ne možeš pretjerati![]()
zanima me ovaj podatak..ako dobijem vase odgovora..cisto da znam da li ponekad preterujemo... he he![]()
ova tema je za LJiS
pa to bas i nije isto ,u stvari to po meni nije ni priblizno gledajuci i sa muske i sa zenske strane... ali napr. kad si imao devojku ,koliko ste tada bili aktivni
Pa sve zavisi koliko mi decko ima snsge ,eto bas sinoc smo nesto utajili svega 3 puta.. a preksinoc da te ne lazem oko sedam puta
za LJiS ili LJiZ ili mozda za sta ...pojasni..![]()