Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.530
Ravan i reckast,ne usudjujem se skupe da kupim da ne budu bacene pare a ove jeftine treba ostriti stalno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako sam i ja dosta dugo...Onda sam kupila neki obican komplet nozeva koji je po mom poimanju skup...Vredi oko 5-6k din..Ravan i reckast,ne usudjujem se skupe da kupim da ne budu bacene pare a ove jeftine treba ostriti stalno
Koristim jedan univerzalni kuhinjski nož / chef's knife koji mi služi za sečenje povrća kao glavni nož.Koliko različitih noževa vam je potrebno? Koliko ih imate? Koji su to noževi i koje preporučujete? Bez kojih ne možete? Zašto imate baš te?
Da li dobar nož i vrsta koja se koristi za nešto specijalno uveliko olakšava i ubrzava pripremu jela?
Gde ih kupujete? Kako ih birate? Imate neki sa kojim ste se razočarali? Oduševili?
Kakav oštrač koristite?
Manje više sve o noževima u kuhinji
@ljgww hvala na ideji za temu
![]()
gde je naći?Što se tiče sečenja luka ova sprava je genijalna:
Moja je kupljena kod kineza ali ima je i po raznim prodavnicama za uređenje doma npr: https://www.okov.rs/sr/proizvodi/rucna-mini-sjeckalica-za-luk-bijelosivagde je naći?
Malo.. sve sam okrnjila i polomila..Koliko različitih noževa vam je potrebno? Koliko ih imate? Koji su to noževi i koje preporučujete? Bez kojih ne možete? Zašto imate baš te?
Da li dobar nož i vrsta koja se koristi za nešto specijalno uveliko olakšava i ubrzava pripremu jela?
Gde ih kupujete? Kako ih birate? Imate neki sa kojim ste se razočarali? Oduševili?
Kakav oštrač koristite?
Manje više sve o noževima u kuhinji![]()
Meni je neko poklonio taj srednji ikein ali mogu reći da je baš nepraktičan i istupi se posle jednog dana korišćenjaOnaj ikein komplet što je bio 600 din ako se dobro sećam.
Evo dve godine oštri ko novi. Imam i fensi noževe koje čuvam
Pogledajte prilog 1261950