Koliko mrzite žene?

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.368
Sudeći po temama na ovom podforumu, komentarima i anketama, mogu samo doći do jednog zaključka: muškarci su jako isfrustrirani, povređeni i uglavnom mrze žene.

Da li spadate u tu ekipu i, ako da, koliki je tačno nivo mržnje na skali od 1 do 10, s tim da je 10 ultramega mržnja najvišeg nivoa!

Hvala :hvala:

Sudeći po temama na ovom podforumu, komentarima i anketama, mogu samo doći do jednog zaključka: muškarci su jako isfrustrirani, povređeni i uglavnom mrze žene.

Da li spadate u tu ekipu i, ako da, koliki je tačno nivo mržnje na skali od 1 do 10, s tim da je 10 ultramega mržnja najvišeg nivoa!

немам мржњу према женама

постоји известан презир према причању у празно, шта је ко коме реко, не одушевљавам се госипом ни мало а жене воле да млате празну сламу

али опет капирамд а је то извесна некомпатибилност полова па шта је ту је, не може се са вама не може без вас

Ne bih rekao da mrzim zene, doduse, ima osobina koje me nerviraju i koje ne volim kod potencijalnih partnerki, ali daleko da mrzim, mrznja ja intenzivno i jako osecanje, ja samo nisam nasao osobu sa kojom bih se psihicki i emotivno poklopio.

ma ko te diro pile malo:heart:e da nisu sve zasluzile epitet zene

Ne mrizm žene. Malo su mi smešne, al na simpatičan način.
Verovatno kao mi muškarci vama.

Majke, sestre, ćeri, supruge.

Kako neko normalan to može da mrzi?

Tašte su već nešto drugo, al ja čak i taštu poštujem i cenim jer se stvarno trudi da pomogne.

Toliko mrzim svoju ženu da bih joj svakog dana isterivao zlo, a uterivao joj dobro. I onda bih svakog dana u tako izoranoj njivi ostavljao seme novog života i ljubavi :zaljubljena: Toliko je mrzim :hvala:

Sve ostale žene mrzim taman toliko da bih im poželeo ovo isto. Svaka da nađe svog isterivača zla :heart:

Zene su pre svega ljudska bica. To sto su ta ljudska bica odredjenog pola, samo je jedna od njihovih karakteristika. Biti zena (ili muskarac) nije nista posebno. Vecina nas poseduje reproduktivni organ jednog ili drugog pola. Kao sto ima razlicitih ljudi, tako ima i razlicitih zena. Makar zbog toga, nema mesta mrznji spram bilo kog pola.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back