Koliko mrtvih ima u Akcionom planu Vlade Srbije?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema ja sta da srbujem, pa necete valjda da ostavite te ljude u Africi :roll:, posto vidim da drzavu Srbiju zajedno sa predsednikom na celu boli racku za Srbe na Kosmetu, ja bi im predlozio da se svi kolektivno isele i dodju u BG i traze od predsednika da im odplati izgubljenu (prodatu) imovinu i da ih smesti u to malo Srbije sto je ostalo, pa da i njih vodi u eUropu :twisted:

malo mi možemo da učinimo dok se u zemlju ne vratite vi koji ste, gladni gastarbajterskog dinara, prodali veru za večeru:rolleyes:

malo mi možemo da učinimo dok se u zemlju ne vratite vi koji ste, gladni gastarbajterskog dinara, prodali veru za večeru:rolleyes:

Pa ko bi vas tamo izdrzavao da vam nije "gastabajterskog eura" (u mom slucaju $) lol :D....svake godine 4 MILIJARDE $ od dijaspore, malo li je ;) Nece vam EU dati toliko da prodate Kosmet, Rasku i Vojvodinu u paketu :D LOL ..... najveca privredna grana Srbije je upravo "dijaspora" :D

Pa ko bi vas tamo izdrzavao da vam nije "gastabajterskog eura" (u mom slucaju $) lol :D....svake godine 4 MILIJARDE $ od dijaspore, malo li je ;) Nece vam EU dati toliko da prodate Kosmet, Rasku i Vojvodinu u paketu :D LOL ..... najveca privredna grana Srbije je upravo "dijaspora" :D

Pomjesali su ti se propagandni programi, ova nije namjenjena domacim izdajnicima nego Albancima sa Kosova. Sjeti se, Srbija je imperija u svakom pogledu, svi ostali su govna.
Moras urednije drzati dokumentaciju pa ti se ovakve greske nece vise desavati

evo ga još jedan, posle onog labuda iz beča, sa istim shvatanjima:mrgreen::lol:
koga bre ti da izdržavaš sa socijalom iz kanadskog budžeta:lol:

I jadan je taj koji čeka tvoj dolar, žalim ga

evo ga još jedan, posle onog labuda iz beča, sa istim shvatanjima:mrgreen::lol:
koga bre ti da izdržavaš sa socijalom iz kanadskog budžeta:lol:

I jadan je taj koji čeka tvoj dolar, žalim ga

Kakva bre socijala bednice, pa nije Kanada komunisticka, vec kapitalisticka drzava :D Sada sto vas eUropejce izdrzavaju na kredit za izdajnicki glas, to je prica za sebe :P a sto se tice mojih dolara, hoces i tebi da posaljem humanitarnu pomoc ko Al Bundiju :) malo je trulo da se *ebete za sicu i tako olako prodajete te ljude na Kosmetu .... evo ja cu svima vama nesposobnim da udelim, samo glasajte za SRS+DSS ;) :P :D LOL

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back