KOLIKO KOSTAJU POVODAC,OGRLICA, POSUDICA ZA HRANU ... I OSTALE POTREBSTINE ZA PSE

Vidim da dugo niste pisali na temi, ali to mene ne sprečava da nastavim gde ste vi stali :whistling: Možda nekom zatreba ;)

Danas sam bila u Pet centru i kupila par stvarčica.

Povodac Flexi (nemački) za pse do 20kg, dužina 5 m, platila sam 1100 dinara :zper: Mislim da sam dobro prošla ;)
Flexi-Classic-Basic-2-r%C3%B8d.jpg

Ogrlica (Kolibri) 600 dinara, naravno crvena :rumenko:
600_600.jpg

Kupila sam i dve igračke, jedna košta 200 dinara, kao imitacija kosti od nekakvog užeta :D i igračka plišane kobasice 300 din :hahaha:

600_600.jpg

Nisam kupovala loptice i gumene igračke, jer su preskupe, kupiću kod Kineza :cool:

Isto tako nisam htela da dam 800 dinara za dve plastične činije za hranjenje-kupiću u plastičari za 50 :roll: A stvarno su cool, evo i sličica

600_600.jpg

Kupih i neke poslastice, tj. "kost" od goveše kože, za zubiće (120 din), pelene za štene 6 komada oko 250 dinara, čini mi se...

Četku za svakodnevno češljanje, mada ne znam da li je za dugu dlaku, meni izgleda cool (550 dinara)
meka-cetka-za-pse-i-macke-trixie-24132.jpg

Sve kupih, sem hrane :dash: al ići ću opet kada preuzmem kuče od odgajivača.
Odlučila sam se za Brit care, 3 kg je oko 1000 din, a 12 kg je oko 4000...
600_600.jpg

P. S. E, da što se tiče kreveta za pse ili onih jastuka, ležaljki, cene su katastrofa:eek: pa se odlučih da napravim sama za džabaka :rotf: i biće bolje, I know ;)

Samojed ima jako dugu i gustu dlaku, uključujući i poddlaku. Čini mi se da si u pravu i da je četka dobra, a napamet sam je uzela :rumenko: Verovatno ću morati još neku (veću) da kupim.

Istraživala sam malo :cool: i vidim da vlasnici dugodlakih pasa koriste ove četke. Meni se čini malo nezgodno, možda grešim. :think: Ima li neko iskustva sa ovim četkama? Znam samo da nisu skupe oko 250 dinara su, ali ne ulivaju mi poverenje...

numberone03.jpg

Čula sam za furminator, čak mi je jedna devojka u Pet shop-u (mušterija, ne trgovac) predlagala da kupim. Mešutim, ja sam čula da je dobar za kratkodlake pse, a da bi npr. samojedu oštetio kvalitet dlake, navodno mnogo skida... Ne znam sada koliko je to istina, videću još šta mi je činiti, štene još nije kod mene, kada stigne poslužiće ova četka koju sam kupila, a za posle ćemo videti. Možda je baš furminator prava stvar. Kako se kreću cene?

Back