Koliko koštaju dobri bendovi za svadbu

argumentovano

Iskusan
Poruka
6.140
https://www.bendovizasvadbe.rs/cena/

Skoro pricam sa rodjakom, komsije prave svadbu, muzika 3600 evra
Zabezeknuh se, zar je moguce da je toliko?
Posle dobijem informaciju da je muzika za rodjendan detetu uzela 3000 evra, svirali od 16-24, njih 6
Sad vidim cene na ovom sajtu
Pa jel realno da uzimaju 500 evra za dan posla?
Nekad bese 100 evra dnevno i to mislim da je ok cifra za sadasnje uslove.
Ajmo svi u muzikante

Posle dobijem informaciju da je muzika za rodjendan detetu uzela 3000 evra, svirali od 16-24, njih 6
Ajmo svi u muzikante
Pozoveš ljude koji te iskreno vole i aš redom svima mikrofon umesto skupe stolice u resoranu na nekoj livadi ili plaži. Nisi CeCa Arkanova, nego obična osoba koja zarađuje 500e mesečno. POKLONI SU ZABRANJENI!
Šta mi kupuje regal neko ko nema moj ukus? :super:
Ni PARE!

Ajmo svi u muzikante
Pa tamburaj sam :D

Pa tamburaj sam :D
Cigančica neka sa tri sina sa ulice, prebiraju se za smoki sa igračkama i hleb, za KUMA i svedoka...
Platiš deCi po hamburger, pečenje, šta vole da se najedu i postanu ljudi, i ćao! Onoj ženi 100e za potpis ako piše, palac ako ne...
Ljudi su smešni...
Moja sestra je zaprošena na filmski način i sve s*bala u roku od mesec-dva!
Razmisli malo, pokreni um!
Monteniggersi
Šejn

Nikad neću zaboraviti dete koje je sviralo i pevalo u HN i Zelenici davne neke godine kad sam prala čaše...
Pored u baru svira još neslavni pevač kog je proslavila pesma pokojne Done Ares.
Jao... smetao mi je danas slavni pevač, bre... onaj iz Bosne...
A mali mi je bio za medalju! Novosađanin, ako pamtim!
Selektovano sam slušala tog dečaka sa gitarom i punim ustima romantike. Neki Saša, da je živ i zdrav, ali ga nema na TV-u.
Može da ima 29 godina... lep, plav, plave oči... glas, stas, sve... ali nema ga nigde. Oženio se valjda. :zcepanje:

Poslednja izmena:

Sta je to za one sa parama koji organizuju proslave kao i sve ispod te cifre za anonimnije svadbene bendove ako pogledas cenovnike tamo gde se mogu videti ili ako si ekstrovert kontaktiraš te pitaš.Od cetiri hiljada evra do dvanaest hiljada evra su dalje cene koje se mogu naci sto se moze procitati negde da se bira bend,zvucna imena istog broj instrumenata,broj članova benda,vrsta muzike koju neko hoce za veselje.
Objasnjavali su deo ide članovima benda,treba platiti porez redom,ozvucenje,benzin za obicno kombi prevoz tamo i nazad,imaju svoje troskove i oni razne.
Al' sto jače ima na estradi to jača cena.

Za poštenog čoveka svaka cifra je previsoka jer para nema,pevacica i klavijature za sedamsto evra su previse a kamoli nesto jace.Tako da proslave prave oni koji imaju para a ko ima taj voli da se lepo proveseli e sad neko uz klasiku,neko uz di dzeja,neko uz zabavnu domacu muziku,neko uz zabavnu stranu muziku,neko sa narucivanjem muzike,neko bez,neko napise repertoar koji sviraju,neko ne itd.isl.

Poslednja izmena:
Koliko para- toliko muzike.
Uvek bilo.
Doduše ja svadbu i ne pamtim kada sam svirao.
Sviram takozvane pratnje
Skup gostiju kod mladoženje, pa kod kuma, pa po mladu, pa na venčanje.
Uzimamo 200 evra nas četvorica.
Obično bude još toliko bakšiša.
Nekad mnogo više, nekad mnogo manje.

Desi se često da spustimo cenu poznanicima redovnim gostima iz kafane ili drugarski kad neko poznaje mladence.

Ovi što uzimaju hiljade mora da su babaroge.
Ne znam ni jednog od mojih kolega koji svadbu radi za 500 evra po glavi

Back