Koliko kosta VASE uclanjenje u partiju?

Pa polazimo od pretpostavke da si izuzetno bitan lik, koji moze da doprinese imidzu partije bla bla, a ti ne zelis da budes clan bilo koje stranke. Postoji li nesto sto bi tebi licno znacilo mnogo da bi ipak razmislila o ponudi ;) A da uzgred niko ne sazna da si imala korist od clanstva, recimo.

e, ne fercera to sa mnom tako; "da nitko ne sazna..."
ako ja znam...
+ da sam "mnogo bitan lik" tek bi onda citava ta...ujudurma imala..."tezinu"...za mene
znaci, jos je manja vjerojatnoca
i to iz cisto...sebicnih razloga;
ako..."trajem" i "bitna sam" zbog onog sto radim...zasto da to...sebe
srozavam vezujuci se za neku politicku...opciju (ko da nisu sve iste, jbte...)?
jok, jok...morala bih biti stvarno, najstvarnije...UVJERENA da cinim ispravnu stvar...
e, to...tesko :mrgreen:

Ne nego naprotiv. Bez emocija ste vi koji čekate da vam sve ispadne po želji i volji a ne radite ništa po tom pitanju :D A ako bilo kakav angažman smatraš ponašanjem nedoličnom osobi od krvi i mesa - slobodno me uvrsti u tu kategoriju, više volim da budem robot nego fikus. :mrgreen:

Ма маните се фикуса и филадендрона ... Није то тако црно као што изгледа ... Ја нећу да будем робот ... а нећу да будем ни фикус ... а ни филадендрон ... Међутим, сви ми који смо по неким странкама (а има нас и који нисмо), имамо једна убеђења од којих не одступамо. Ја нисам приметио да је неки демократа критиковао рад ДС и Тадића ... А нисам приметио ни да је неко из СРС или СНС или ко зна које странке критиковао рад тих странака ... Сувише смо се страначки обојили ... То не ваља

Ма маните се фикуса и филадендрона ... Није то тако црно као што изгледа ... Ја нећу да будем робот ... а нећу да будем ни фикус ... а ни филадендрон ... Међутим, сви ми који смо по неким странкама (а има нас и који нисмо), имамо једна убеђења од којих не одступамо. Ја нисам приметио да је неки демократа критиковао рад ДС и Тадића ... А нисам приметио ни да је неко из СРС или СНС или ко зна које странке критиковао рад тих странака ... Сувише смо се страначки обојили ... То не ваља

Tadića neću da kritikujem jer znam da daje sve od sebe i da mu nije lako, mada često napravi neku glupost koja me iznervira. Druge članove DS-a hoću vrlo rado i nije me sramota da kažem da je ta stranka, kao i sve druge, puna ološa. Glupo bi bilo da se sad lažemo da je kod nas najbolje i da su svi fini. Da se ja pitam ona Snežana Malović bi tako lepo dobila nogu posle onoga sa RIK-om a o muljatoru Vlahoviću da ne pričamo - taj mi ne bi bio ni poslanik. Isto važi i za retardiranog ministra za KIM koji ne radi ništa, lopova Đelića, podmuklog Pajtića i još mnoge. Samo što niko ko je više pozicioniran u stranci nema petlju da ovo kaže iako to svi misle - pitanje je zašto.
A i u drugim strankama postoji kadrovski problem. Ja bih recimo volela da mi neko iz SRS objasni kako je Elena Božić Talijan postala gensek kad ništa ne radi, čak ni u Skupštinu ne dolazi.

Pa dobro to znamo kako je postala, sta provociras:mrgreen:
@tema
dobrih ponuda uvek ima:D

Ne mislim uopšte da je postala gensek preko kreveta ili tako nešto, zato mi i nije jasno. Tako je mogla da postane da joj je tu Šešelj ali nije birao on nego Centralna otadžbinska uprava - njih 100 i nešto je glasalo. Živo me zanima kako su je izglasali budući da se neko vreme valjala i sa izdajnikom Vučićem. :confused:

Ne mislim uopšte da je postala gensek preko kreveta ili tako nešto, zato mi i nije jasno. Tako je mogla da postane da joj je tu Šešelj ali nije birao on nego Centralna otadžbinska uprava - njih 100 i nešto je glasalo. Živo me zanima kako su je izglasali budući da se neko vreme valjala i sa izdajnikom Vučićem. :confused:

Pa tako sto je svih 100 i nesto iz centralne otadzbinske uprave odvalilo od k****:hahaha:

Pa tako sto je svih 100 i nesto iz centralne otadzbinske uprave odvalilo od k****:hahaha:

Teško pošto su pola njih žene ;)
Meni stvarno nije jasno otkud ona tu ali neću da lupam napamet, neka mi neko ko je upućen odgovori. Imam drugaricu koja je u SRS i glasala je taj dan za Elenu ali ni ona ne zna kako je uopšte došlo do njene kandidature pored toliko istaknutijih kandidata.

Back