Koliko kosta izrada Golfa 1 GTi?

Turbina samo na 8v nikako 16v. I to ko zna koji je motor pod haubom može i vr6 da bude. Kod tih 1 je limarija nula. Sećam se pre 20 god kada sam gledao drugaru gti 1 bio je još tada potpuno truo :mrgreen:

Motor je ako se ne varam pasat golf 4motion pa naduvan. Ovo sa 16v ne traje dugo.

Pa to mislim.
Da kupim Golfa 1 i onda da se od njega sklopi konfiguracija kao na videu

10.000€?
Ako sve sam radis mozda moze da se ukopis u taj budzet pod uslovom da imas dobrog golf 1 .. Nzn kako je u Srbiji za ubacivanje v6 motora i da li se nesto placa ali bez njega tesko do 1000ks .. Najjeftinije je uzeti nekog V6 i prepakovati ga pa kupiti neku vecu turbinu dizne pumpu intercoler pobiljsati hladenje ulje voda kvačilo neko bolje I eto .. ima toga da se kupi gde je uradeno dosta toga pa se ljidi resavaju .. Zakacio sam pre neki dan jednog A3 4x4 sa 3,2l masinom za kikiriki u odnosu sta je sve uloženo

1000ks je malo veca investicija ali do 500 se moze dobiti za dosta manje para .. 500ks golf 2 4x4 ide ko mecava 1000ks je previse za taj auto .. Ja bi isao na 1,8T i uzeo ovo ..
Screenshot_20220106-130341_eBay.jpg

Evo Mario da se upucas .. Za sta si ti dao G60 ccc da si malo saxekqo mogao si 2 nova i20 da dobijes za starog golfa :)

Pogledajte prilog 1081339
To sve prave turci i naši šloseri seku golfove i pasate :lol:

Ps ja nikada nisam imao golfa :lol:

Verovatno najjeftinije da ga uvezes iz Juzne Afrike, oni su pravili Golf 1 do 2009te, a ima ih mali milion po ulicama, neki su kao novi, posto nema soli a ni previse vlage da jede limariju.
Ma šta se palite prvo da položi vožnju pa onda golf od 1000 ks polako

Back