koliko košta bg

Evo mene...dolazim iz Ljubljane...kažu, da je Zagreb skuplji i od Ljubljane. Neznam, samo prolazim i nikad nisam šetala po ulicama. Dali možete uporediti bg sa cenama iz bih? Nemam nikoga u bg, tako da poznajem samo r.srpsku.

Želim vam lep sunčan dan:)

SLADKAMALA:
Evo mene...dolazim iz Ljubljane...kažu, da je Zagreb skuplji i od Ljubljane. Neznam, samo prolazim i nikad nisam šetala po ulicama. Dali možete uporediti bg sa cenama iz bih? Nemam nikoga u bg, tako da poznajem samo r.srpsku.

Želim vam lep sunčan dan:)
poredetji sa cenama u bih [tachnije poredim sa vishegradom, shto bi u stvari bila rs, ali to je valjda to] bg je skuplji... kafitji npr se ne mogu porediti - bg je mnooogo skuplji...

reci ti cene chega tebe konkretno zanimaju... mislim da je bih dosta jeftiniji od beograda, ali ne mislim da isto vazi za ostale gradove u srbiji... bg je dosta iznad njih sa cenama... reci shta te zanima pa tju ti retji koliko koshta...

whitenicky:
Drago mi je zbog tebe , ali cene ne mozes da poredis u ZG i BG :wink: ! Mnogo je skuplje kod njih , ne znam kad si zadnji put bila , neznam jesi li ikad bila u DUBROVNIKU ...nadam se da jesi cim kazes da si proputovala , cene kao na KARIBIMA :shock: , dobro njihovo primorje je oduvek imalo svoju cenu ... ali Zagreb je papren ... !!!! Nije ovo tema da se prepucavamo ko je gde bio , koliko je ko proputovao , meni je pasos sav ispecatiran za vasu informaciju mlada damo , ali mislim da laznu sliku prikazujes ljudima , jos uvek stojim iza svojih reci da je ZAGREB skoro za duplo skuplji od BEOGRADA ... :wink: Pozz i nisam imao nameru za svadju ! :!:
za ostale gradove u hr ne znam, nisam bila, mada kazu da je skupo, ali za zg sam se sama nedavno uverila da nisi u pravu... bila sam pre 2 nedelje, i mogu da kazem da su cene u zg stvari koje su neophodne turistima maltene identichne kao i u bg... ne znam kako se kretju cene mobilnih telefona, osiguranja, auto, audio, kompjuterske i druge opreme, niti bilo shta shto proevazilazi potrebe turiste bez problema... niti znam kakav je zivot u zg... devojka je trazila cene nekih najobichnijih stvari...

Back