Koliko kofera nosite kad putujete?

Jedan, eventualno dva ako je neki duži put. Sada smartfon može da zameni bar deset, da ne kažem dvadeset i više predmeta. Laptop nemam. Dakle, nešto odeće, stvari za ličnu higijenu + komplet za sočiva (kadice i tečnost), poneki sendvič, naravno novčanik u kome su keš plus dokumenta/kartice, i to je manje-više to.

ZA city break tj bilo šta do 7 dana nosim ranac. Kada idem na duže jedan osrednji kofer + ranac.
Važi i kad krenem u JI Aziju na 20+ dana. Tamo je pranje i peglanje budzašto bukvalno bilo u hotelu ili u nekoj od perionica veša kojih ima na svakom koraku.

Inače savladao sam army roll stil pakovanja pa podosta stvari može da stane a imam neki Mckinley backpackerski od 35l mislim i Thule kada nosim elektroniku od 30l pa kombinujem po potrebi.

Poslednja izmena:
Jedan srednji kofer i ranac ili rucnu torbu, to za mene samo, a inace pakujem 4-5-6 kofera, zavisi da li je leto ili zima. :lol:
to je vec ozbiljna selidba :lol:

sada se setih...najgore je bilo kada sam trebala da se pakujem za neke konferencije od par dana...
a za tih par dana...po danu obavezno promeniti 3 outfita...ono predavanje, vecera, slobodni programi...i tako za svaki dan...+ cipele + laptop...
a da se ne izguzvaju kosulje, haljine, sakoi....
dakle pakao...

najlakse mi za letovanje gde cu biti 2-3-4 nedelje bez formalnih desavanja... :zaljubljena:

Back