Gost377586
Veoma poznat
- Poruka
- 11.136
da li pristali na brak sa muskarcem koji nije nevin?
i koliko zena u njegovoj bludnickoj istoriji je previse za vas?i da li vas stalno lazu da ste mu druga,treca u zivotu i kako vise verovati nekom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je različito jer muškarac je više poželjan ako ga žene spopadaju, a žena je manje poželjna ako ju je veliko krdo muškaraca već pregazilo.
da li pristali na brak sa muskarcem koji nije nevin NIKAD
i koliko zena u njegovoj bludnickoj istoriji je previse za vas zavisi koliko je situiran
i da li vas stalno lazu da ste mu druga,treca u zivotu? stalno mi govore da sam im prva
i kako vise verovati nekom
ako prvi put traje:
<30s - pretvara se da je nevin, moralna fuxa
30-60s - taj je stvarno nevin
>60s - muski droljander uprljani jedan,
ko zna kakve bolestine je pokupio iz gadnih sluzavih vagina
ja da mu radjam dvoglavu decu
da ih dojim sa jedine dve sise
pa da nemam mleka
ne dolazi u obzir
al zato mrzim muskarce koji spopadaju zene![]()
Kako onda mislis da muskarci treba da pridju zenama?
Ravnopravnost.Žene ne žele da budu jednake kad se rinta.Stojimo za sankom i pijemo, neka one prilaze
Zasto su inace trazile jednakost polova![]()
Ravnopravnost.Žene ne žele da budu jednake kad se rinta.
Nisi razumeo.Jednakost i ravnopravnost nisu isto.Žene hoće jednaka prava a neće jednake obaveze.Ne treba ona da mi doveze kamion drva iz sume nego da inicira kontakt.
Stojimo za sankom i pijemo, neka one prilaze
Stojimo za sankom i pijemo, neka one prilaze
Не постоје познанства изван шанка?
Kako onda mislis da muskarci treba da pridju zenama?
da li pristali na brak sa muskarcem koji nije nevin?i koliko zena u njegovoj bludnickoj istoriji je previse za vas?i da li vas stalno lazu da ste mu druga,treca u zivotu i kako vise verovati nekom
![]()
da li pristali na brak sa muskarcem koji nije nevin?i koliko zena u njegovoj bludnickoj istoriji je previse za vas?i da li vas stalno lazu da ste mu druga,treca u zivotu i kako vise verovati nekom
![]()
kulturno
sto ti je ruzan avatar