- Poruka
- 91.851
Imam svoju kuću i okućnicu, imam i imanje u ličnom posedu. Pitam, koliko je u vis moje? Do koje visine u nebo se računa moje a gde prestaje, ako uopšte prestaje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to se odnosi na urbana mesta gde tako nešto potpada pod urbano uredjenje.ne bi trebalo da zaklanjas pogled komsijama, ali nisam sigurna da li je to negde uredjeno, trebalo bi da jeste
nije jedino ako ugrozavas vazdusni prostor lolto se odnosi na urbana mesta gde tako nešto potpada pod urbano uredjenje.
ALii pitanje je dokle je moje?
Recimo ako mi izraste visoko drvo, da li je vrh drveta još uvek u mom?
ne verujem da mozes, ali mozes da se zalis da ti ugrozava privatnost ili tako nestoRecimo, ako ti neko preleće dronom iznad svojine, da li možeš da ga oboriš jer ti ugrožava vazdušni prostor?
Pa ono ako ti prelece avion preko kuce jer si blizu aerodroma sigurno ne smes da ga oborismislim da nigde nije regulisano koliko tačno uvis je tvoje.
Recimo, ako ti neko preleće dronom iznad svojine, da li možeš da ga oboriš jer ti ugrožava vazdušni prostor?
gde pišePa ono ako ti prelece avion preko kuce jer si blizu aerodroma sigurno ne smes da ga oboris![]()
Pa ono svaki dan prelecu avioni preko kuca, nikome nije palo na pamet da obaragde piše![]()
možda zato što ne mogu da dobace?Pa ono svaki dan prelecu avioni preko kuca, nikome nije palo na pamet da obara![]()
Postoje tehnologije koje mogu da dobace a nisu zabranjene .možda zato što ne mogu da dobace?
to sam i ja mislio. Recimo kao da dece šutne loptu i razbije ti prozor. Ti možeš a ne moraš da mu vratiš loptuMa otkud? Niko ne sme da ti postavi dalekovod preko kuce koji je visok bar 20 m...
Ako mozes dron da oboris iznad svog imanja, a mozes, jer ne sme i ne moze da leti vise od 50 m u visinu i ako padne u tvoje imanje moze da te tuze i da dobiju sipak, ako neces da im vratis. Posebna je prica, ako iz tudjeg imanja snimaju tvoje imanje, onda tek mozes da im radis sta hoces....![]()
Mora tetka da dodje po loptu?to sam i ja mislio. Recimo kao da dece šutne loptu i razbije ti prozor. Ti možeš a ne moraš da mu vratiš loptu