- Poruka
- 9.309
Za početak, knjiga "Maelstrom of Memory" koju je napisao Yakovlev. Piše da je 1937. godine u SSSR-u pobijeno 85.000 sveštenika Ruske pravoslavne crkve. To je podatak samo za 1937. godinu.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Имаш ли ту књигу у дигиталном облику?Za početak, knjiga "Maelstrom of Memory" koju je napisao Yakovlev. Piše da je 1937. godine u SSSR-u pobijeno 85.000 sveštenika Ruske pravoslavne crkve. To je podatak samo za 1937. godinu..
Nemam.Имађ ли ти књигу у дигиталном облику?
Или неки скен из те књиге било би добро.
Dao sam izvor (knjiga "Maelstrom of Memory" koju je napisao Yakovlev).Tema da se zatvori posto je nepravilno otvorena, bez izvora, samo sa jednom recenicom, sto je protiv pravila foruma
Napisao sam šta je izvor. Tema je pravilno postavljena.TEMA JE NEPRAVILNO POSTAVLJENJA !!!!
[VAŽNO] Pravilnik foruma Istorija
Važna napomena!!!
Ako se tekst nalazi u nekom arhivu potreban je link ka tom arhivu ili skeniran deo teksta iz tog arhiva..ne može se samo navesti broj i oznaka arhiva pošto mi nemamo mogućnost provere tih podataka.
https://forum.krstarica.com/threads/vazno-pravilnik-foruma-istorija.895132/
Tema je otvorena sa 3 rečenice. Tema je pravilno postavljena.Tema je nepravilno postavljena, izvor ne moze da se proveri, i tema je otvorena sa jednom recenicom i nikakvim komentarom, to je protiv pravila foruma i tema mora da se zatvori
Tema je pravilno postavljena.Tema je nepravilno otvorena, izvor ne moze da se proveri.
Tema da se zatvori
Znaci moze da se otovri tema sa knjigom, a ne postji link gde moze da se proveri ?Бићете кажњени ако наставите са троловањем на теми.
Књига је извор тако да не пени без разлога, ни оно што је дигитализовано ниси прочитао.Znaci moze da se otovri tema sa knjigom, a ne postji link gde moze da se proveri ?
Ti si procitao knjigu i bas pise sto je on postavio ?Књига је извор тако да не пени без разлога, ни оно што је дигитализовано ниси прочитао.
Da li ti opravdavaš ubijanje sveštenika?Ruska crkva je bila parazit u carskoj Rusiji
Nije se narod okrenuo protiv Crkve već boljševici.dok je narod umirao od gladi, tako da nije ni cudo sto se ruski narod okrenuo protiv svestvenstva koje se bogatilo na racun naroda.