Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Веома је релано и могуће треба само да постоји политичка воља ..питање је да ли постоји полтичка воља ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Protu ne protiv,izvodivo ne izvodljivo,ratosiljati je također sumnjivo Ljepo je to što se ponosiš bit Srbijancem no morat ćeš prihvatit stanovite neumitonosti.Osobno sam protiv. Jer nije povjesno politički geostrateški izvodljivo održivo i nama Srbijancima NE DONOSI BENEFIT. KORIST....već samo cunami Bosanaca političara na fotelje u Bg i Ns....i ovako ih je previše....jedva se nekako kamenjaraca otkačismo i ratosiljasmo...
NE.....NE..
.NE....NE..
.NJET.
"Manji potok u viši uvire" zato nije moguće da se Srbija ujedini sa Srpskom.Moguće je da se Srpska prisajedini Srbji ali ne smemo da zaboravimo ni Federaciju.To je takođe prostor od našeg interesa.Tuzla,Sarajevo,Goražde,Stari Mostar,Zenica,Bihać ... sve to treba da bude objedinjeno u jednu državu sa Srbjiom.Naravno,stanovništvu treba garantovati lokalnu samoupravu,verske slobode,kutlurni identitet.Danas među muslimanima vlada ludilo mozga ali čim se promene okolnosti u svetu i SAD prestane da ih huška ,stvari će doći na svoje mesto.
Nit si Srbin nit si iz Srbije.Osobno sam protiv. Jer nije povjesno politički geostrateški izvodljivo održivo i nama Srbijancima NE DONOSI BENEFIT. KORIST....već samo cunami Bosanaca političara na fotelje u Bg i Ns....i ovako ih je previše....jedva se nekako kamenjaraca otkačismo i ratosiljasmo...
NE.....NE..
.NE....NE..
.NJET.
Osobno sam protiv. Jer nije povjesno politički geostrateški izvodljivo održivo i nama Srbijancima NE DONOSI BENEFIT. KORIST....već samo cunami Bosanaca političara na fotelje u Bg i Ns....i ovako ih je previše....jedva se nekako kamenjaraca otkačismo i ratosiljasmo...
.NJET.
Iznimno bih želio biti Vaš kursista za srpski. Ako ste u Kini možda poducavate djecu i engl.Ako vec glumis Srbina na forumu da te naucim kod nas "Srbijanaca" se kaze istorijski![]()
Prestani da svojatas BosnuKoliko je do sada bilo odrpanaca koji su atakovali na Bosnu, pa pogledaj gdje su oni a gdje je Bosna, pa se presaberi.....
Ne da se usranom do potoka.....Гледе његове очите жеље да почмне предмнијевати на новохрватаској варијанти, постоји проблем.
Наиме, колико год се трудио бити Еуропејцем, из њега ће вазда провиривати Балканац.
Уз очигледну подвалу са изразом "Србијанац", потпуно је јасно све.
Оно што је почело прије 150 година, мора да се заврши...
Да би неко опрао гаће, да будем безобразан, мора прво да их укења.
То смо одрадили. Сад, пракљачу у руке и на поток...
Bosna je starija od svih svojih naroda
pomeri se s mestaMislim da će biti u budućnosti neka konfederacija BiH i Srbije. Hrvatski korpus će se vremenom iscrpiti. Hrvatska će u nekom kriznom momentu anketirati opštine sa hrvatskom većinom. Međunarodna zajednica će vršiti pritisak da se ostali dio ujedini sa Srbijom. Ne zbog toga što oni vole Srbe i da prave Veliku Srbiju,već da talnu muslimane. Do sad sam masu puta napisao da Evropa ne želi muslimansku državu koja bi bila izvorište i rasadnik ISIS-a zato će muslimane da uvale Srbima. Srbija sa velikim brojem muslimana bi ličila na današnju Sjevernu Makedoniju ili Crnu Goru. Ni jedna odluka u parlamentu se ne bi mogla bez njih donijeti. Ustav bio mjenjan a vlada Srbije bi dobila neko vijeće ministara i neku verziju dejtonskog ustava. To bilo idealno za Evropu jer bi to kočilo napredak Srbije.
Mislim da će biti u budućnosti neka konfederacija BiH i Srbije. Hrvatski korpus će se vremenom iscrpiti. Hrvatska će u nekom kriznom momentu anketirati opštine sa hrvatskom većinom. Međunarodna zajednica će vršiti pritisak da se ostali dio ujedini sa Srbijom. Ne zbog toga što oni vole Srbe i da prave Veliku Srbiju,već da talnu muslimane. Do sad sam masu puta napisao da Evropa ne želi muslimansku državu koja bi bila izvorište i rasadnik ISIS-a zato će muslimane da uvale Srbima. Srbija sa velikim brojem muslimana bi ličila na današnju Sjevernu Makedoniju ili Crnu Goru. Ni jedna odluka u parlamentu se ne bi mogla bez njih donijeti. Ustav bio mjenjan a vlada Srbije bi dobila neko vijeće ministara i neku verziju dejtonskog ustava. To bilo idealno za Evropu jer bi to kočilo napredak Srbije.