Koliko je realno da se Srbija ujedini sa Republikom Srpskom?

"Manji potok u viši uvire" zato nije moguće da se Srbija ujedini sa Srpskom.Moguće je da se Srpska prisajedini Srbji ali ne smemo da zaboravimo ni Federaciju.To je takođe prostor od našeg interesa.Tuzla,Sarajevo,Goražde,Stari Mostar,Zenica,Bihać ... sve to treba da bude objedinjeno u jednu državu sa Srbjiom.Naravno,stanovništvu treba garantovati lokalnu samoupravu,verske slobode,kutlurni identitet.Danas među muslimanima vlada ludilo mozga ali čim se promene okolnosti u svetu i SAD prestane da ih huška ,stvari će doći na svoje mesto.

Osobno sam protiv. Jer nije povjesno politički geostrateški izvodljivo održivo i nama Srbijancima NE DONOSI BENEFIT. KORIST....već samo cunami Bosanaca političara na fotelje u Bg i Ns....i ovako ih je previše....jedva se nekako kamenjaraca otkačismo i ratosiljasmo...

NE.....NE..

.NE....NE..
.NJET.
Protu ne protiv,izvodivo ne izvodljivo,ratosiljati je također sumnjivo Ljepo je to što se ponosiš bit Srbijancem no morat ćeš prihvatit stanovite neumitonosti.

"Manji potok u viši uvire" zato nije moguće da se Srbija ujedini sa Srpskom.Moguće je da se Srpska prisajedini Srbji ali ne smemo da zaboravimo ni Federaciju.To je takođe prostor od našeg interesa.Tuzla,Sarajevo,Goražde,Stari Mostar,Zenica,Bihać ... sve to treba da bude objedinjeno u jednu državu sa Srbjiom.Naravno,stanovništvu treba garantovati lokalnu samoupravu,verske slobode,kutlurni identitet.Danas među muslimanima vlada ludilo mozga ali čim se promene okolnosti u svetu i SAD prestane da ih huška ,stvari će doći na svoje mesto.

Hard pass...

Гледе његове очите жеље да почмне предмнијевати на новохрватаској варијанти, постоји проблем.
Наиме, колико год се трудио бити Еуропејцем, из њега ће вазда провиривати Балканац.
Уз очигледну подвалу са изразом "Србијанац", потпуно је јасно све.
Оно што је почело прије 150 година, мора да се заврши...
Да би неко опрао гаће, да будем безобразан, мора прво да их укења.
То смо одрадили. Сад, пракљачу у руке и на поток...

cim amerika pukne kao jedina svetska super sila krece novo mesanje karata na balkanu pa mozemo ocekivati srpske zemlje nazad u sastav jedinstvene srpske drzave tako je bilo svaki put do sad u istoriji znaci mozemo ocekivati kosovo citavu ili skoro citavu crnu goru republiku srpsku i republiku srpsku krajinu nazad
svaki pokusaj islamo fasistickih komsija ce se zavrsiti kao i svaki put do sad ulaskom srpske vojske u zagreb i masovnom bezanijom islamo-fasistickih komsija i domace izdajnicke bagre za austriju odnosno na blajburg

Osobno sam protiv. Jer nije povjesno politički geostrateški izvodljivo održivo i nama Srbijancima NE DONOSI BENEFIT. KORIST....već samo cunami Bosanaca političara na fotelje u Bg i Ns....i ovako ih je previše....jedva se nekako kamenjaraca otkačismo i ratosiljasmo...

NE.....NE..

.NE....NE..
.NJET.
Nit si Srbin nit si iz Srbije.

.NJET.

Ako vec glumis Srbina na forumu da te naucim kod nas "Srbijanaca" se kaze istorijski :mrgreen:

Koliko je do sada bilo odrpanaca koji su atakovali na Bosnu, pa pogledaj gdje su oni a gdje je Bosna, pa se presaberi.....
Prestani da svojatas Bosnu
Nemas nikakve veze sa Bosnom tvoja maticna domovina je Turska
Do juce ste bili Turci a onda ste se Alija sjetio 1993 u podrumu motela holidj in da ste Bosnjaci,ukrali ste geografski pojam koji pripada svim stanovnicima Bosne za ime vase nacije
Mile i Vucic spremaju armadu za konacan obracun ,bolje gledaj kako da zbrises u Tursku ,budi pametan,vidis da se sprema veliki belaj

Гледе његове очите жеље да почмне предмнијевати на новохрватаској варијанти, постоји проблем.
Наиме, колико год се трудио бити Еуропејцем, из њега ће вазда провиривати Балканац.
Уз очигледну подвалу са изразом "Србијанац", потпуно је јасно све.
Оно што је почело прије 150 година, мора да се заврши...
Да би неко опрао гаће, да будем безобразан, мора прво да их укења.
То смо одрадили. Сад, пракљачу у руке и на поток...
Ne da se usranom do potoka.....:think:

Mislim da će biti u budućnosti neka konfederacija BiH i Srbije. Hrvatski korpus će se vremenom iscrpiti. Hrvatska će u nekom kriznom momentu anketirati opštine sa hrvatskom većinom. Međunarodna zajednica će vršiti pritisak da se ostali dio ujedini sa Srbijom. Ne zbog toga što oni vole Srbe i da prave Veliku Srbiju,već da talnu muslimane. Do sad sam masu puta napisao da Evropa ne želi muslimansku državu koja bi bila izvorište i rasadnik ISIS-a zato će muslimane da uvale Srbima. Srbija sa velikim brojem muslimana bi ličila na današnju Sjevernu Makedoniju ili Crnu Goru. Ni jedna odluka u parlamentu se ne bi mogla bez njih donijeti. Ustav bio mjenjan a vlada Srbije bi dobila neko vijeće ministara i neku verziju dejtonskog ustava. To bilo idealno za Evropu jer bi to kočilo napredak Srbije.

Mislim da će biti u budućnosti neka konfederacija BiH i Srbije. Hrvatski korpus će se vremenom iscrpiti. Hrvatska će u nekom kriznom momentu anketirati opštine sa hrvatskom većinom. Međunarodna zajednica će vršiti pritisak da se ostali dio ujedini sa Srbijom. Ne zbog toga što oni vole Srbe i da prave Veliku Srbiju,već da talnu muslimane. Do sad sam masu puta napisao da Evropa ne želi muslimansku državu koja bi bila izvorište i rasadnik ISIS-a zato će muslimane da uvale Srbima. Srbija sa velikim brojem muslimana bi ličila na današnju Sjevernu Makedoniju ili Crnu Goru. Ni jedna odluka u parlamentu se ne bi mogla bez njih donijeti. Ustav bio mjenjan a vlada Srbije bi dobila neko vijeće ministara i neku verziju dejtonskog ustava. To bilo idealno za Evropu jer bi to kočilo napredak Srbije.
pomeri se s mesta
ako Srbija ikada vise promeni ime i poveruje u bratstvo sa Balijama onda stvarno i treba da naprave jedan genocid nad svima nama
ne treba ni da postojimo ako smo toliko glupi

Muslimani ce napasti RS to je sigurno kao sto je smrt sigurna a onda ce izgubiti sve i nestati iz BIH...

Back