Koliko je profesionalnih astrologa na Forumu?

gost 83076

Zainteresovan član
Poruka
284
Ja nisam profesionalni Astrolog, a ljudi mi svejedno veruju. To mi je samo hobby.

Mnogi Astrolozi zarađuju na stranicama in stranicama objašnjavajući aspekte svih planeta. Svaki aspekt je napisan na jednoj ili dve stranice.
Sve se to da napisati u par rečenica. Šta kraće, to je jasnije.

Vidim, da se jedni hvale, kako su dobri Astrolozi. Zanima me, tko su oni?
Za mene je bio dobar Astrolog: Goran Milekić i Peđa Radović (sada). Ostalima ne bi dala ni jednog centa.

Pre nekoliko dana sam dobila ponudu od Astrotheme: prognoza za 6 meseci, na 78 stranica. Cena je 14,00 Eura. Prognoze prave samo sa tranzitima.
Pitala sam ih, zašto toliko stranica samo za tranzite? Dobila sam odgovor: tu su tranziti svakog planeta za svaki dan.
Gluplje stvari nisam čula u životu. Istina je, da nije skupo; istina je da je na Francuskom jeziku i sa tim bi moje znanje Francuskog bilo dopunjeno.
Malo sam razmislila i odgovorila, da mogu i sama pogledati tranzite. Za Francuski jezik ima dosta mesta, gde se može dopuniti znanje, bez da se plaća.

Ima blogova za Astrologiju sa tri jezika: to su idealna mesta za mene lično.
Astrologija + strani jezici: to je moje 9.polje!

Dobri Astrolozi, zašto ste dobri?

B.

Dobri su zbog bogatog iskustva, dobri su ako tebi odgovaraju po temperamentu (po meni to dodje nesto kao psihologa kada biras ako te njegov stil iritira onda bolje idi dalje ;) ) I na kraju sigurno nisu dobri samo zato sto su platili nekom diplomu silne pare jer ovo nije egzaktna nauka. Ja lično imam jedan fakutlet vec i svi koji pokusavaju da mi seviraju svoje cenjene akademije za 1.500 evra godišnje.... ne bih dovršila misao na tu temu ;) U svako slucaju dobar astrolog je onaj koji ti odgovara na pitanja direktno i daje tačne odgovore! ;)
Veliki Pozdrav

Back