- Poruka
- 92.444

U početku taj penušavi tok karbonizacije deluje beskrajno. Ali, koliko mehurića može da iscuri iz čaše piva pre nego što potpuino izlapi?
Upišite odgovor u komentaru, i glasajte u anketi.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laz ili istina?!Hint: Ima duplo više nego u šampanjcu
Žerar Liger-Belair, profesor hemijske fizike sa Univerziteta u Remsu, Šampanja-Ardeni u Francuskoj, prethodno je istraživao ovu šumeću temu u Šampanjcu, računajući da jedna čaša proizvodi oko milion mehurića.Laz ili istina?!
Ako je istina onda cu da krenem sa sampanjcem i brojanje.![]()
Žerar Liger-Belair, profesor hemijske fizike sa Univerziteta u Remsu, Šampanja-Ardeni u Francuskoj, prethodno je istraživao ovu šumeću temu u Šampanjcu, računajući da jedna čaša proizvodi oko milion mehurića.a ko je to uopste i brojao?![]()
Bas sam i ja hteo reci Tabu da je Zera brojo.Žerar Liger-Belair, profesor hemijske fizike sa Univerziteta u Remsu, Šampanja-Ardeni u Francuskoj, prethodno je istraživao ovu šumeću temu u Šampanjcu, računajući da jedna čaša proizvodi oko milion mehurića.
Cuj zavirio...meni odma kazu da sam pjano.Žerar Liger-Belair, profesor hemijske fizike sa Univerziteta u Remsu, Šampanja-Ardeni u Francuskoj, prethodno je istraživao ovu šumeću temu u Šampanjcu, računajući da jedna čaša proizvodi oko milion mehurića.
Nedavno je Liger-Belair zavirio u dubine čaša za pivo i otkrio da oni proizvode dvostruko više mehurića od šampanjca - sa do 2 miliona mehurića koji iskaču u čaši od pola litre, prema novoj studiji.