Koliko je fizicki izgled vazan za uspeh ?

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Da li neko ko je debeo ima iste sanse u drustvu kao i onaj koji nije debeo?

Da li ruzna (a pametna) devojka ima vece sanse da nadje posao od one koja je lepa i manje pametna?

Kako se oni koji daju poslove odnose prema ljudima koji nisu mnogo lepi?

Da li je lepim i zgodnim LAKSE U ZIVOTU? :think:

Da li neko ko je debeo ima iste sanse u drustvu kao i onaj koji nije debeo?

Da li ruzna (a pametna) devojka ima vece sanse da nadje posao od one koja je lepa i manje pametna?

Kako se oni koji daju poslove odnose prema ljudima koji nisu mnogo lepi?

Da li je lepim i zgodnim LAKSE U ZIVOTU? :think:

Naravno da im je lakše. Lepi ljudi su uvek dobijali više pažnje, samim tim i sticali više samopouzdanja što je neophodno za uspeh u životu.

Poslednja izmena:
Приметила сам да лепим и згодним није баш лако јер увек морају да тактизирају да би откачили напаљене насртљивце, а да се не замере. С друге стране, приметила сам да постоји много врста запослења за које нема везе како неко изгледа да би добио посао и да је у тим пословима свеједно да ли је нека жена лепа или ружна, али није баш свеједно да ли је згодна или мршава или дебела јер дебеле слабије пролазе. Мислим да је то одбијање дебелих углавном зато што дебеле асоцирају послодавца на самопопуштање и алавост. Постоје и послови у којима је згодним женама теже јер се за те послове траже неприметни радници, а згодним женама је компликованије да прођу као неугледне зато што се згодноћа не може лако прикрити одећом па је лакше приметити згодну жену него неку која је лепа само у лицу. Било како било, антипатичнима је најтеже без обзира на изглед.

Back