Pink Panter
Zainteresovan član
- Poruka
- 196
Cudo Patak da mene nisi citirao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...tvoj predhodni post ,kaze da si neiskusna i da imas predrasude...Odkud ti to da mehanicar smrdi i da nije obrazovan i kulturan?...cccc...rekla ti mama?..odkud tliki rasizam....?...najvaznije je biti informisan ,a za to nije uslov fakultet....i ziveti svoj zivot,e ne .....mama oce zeta inzinjera...Pink Panter:Cudo Patak da mene nisi citirao![]()
![]()
![]()
begunac:...tvoj predhodni post ,kaze da si neiskusna i da imas predrasude...Odkud ti to da mehanicar smrdi i da nije obrazovan i kulturan?...cccc...rekla ti mama?..odkud tliki rasizam....?...najvaznije je biti informisan ,a za to nije uslov fakultet....i ziveti svoj zivot,e ne .....mama oce zeta inzinjera...Pink Panter:Cudo Patak da mene nisi citirao![]()
![]()
![]()
...zivot je nesto drugo....uverices se kasnije...
...to rasizam sam rekao,zbog toga sto se u tvojoj prici to provlaci....Pink Panter:begunac:...tvoj predhodni post ,kaze da si neiskusna i da imas predrasude...Odkud ti to da mehanicar smrdi i da nije obrazovan i kulturan?...cccc...rekla ti mama?..odkud tliki rasizam....?...najvaznije je biti informisan ,a za to nije uslov fakultet....i ziveti svoj zivot,e ne .....mama oce zeta inzinjera...Pink Panter:Cudo Patak da mene nisi citirao![]()
![]()
![]()
rasizam???? ti izgleda nemas pojma sta to znaci![]()
nemam ja nikakve predrasude, cak naprotiv![]()
za informisanost nije bitan fakultet, ali odakle tebi to da su sad svi ljudi sa fakultetom glupi & neinformisani, a oni koji ne znaju ni da se potpisu su olicenje inteligencije ?!?!
i jos nesto : volela bih da me upoznas sa mehanicarom i/ili odzacarom koji ima lepe, negovane, CISTE ruke, i da koristi bar antiperspirant!! I da je INFORMISAN, da zna bar osnovne stvari iz istorije, geografije, da zna svih 7 padeza i pravopis, 10 reci engleskog jezika, da ume samo da ukljuci kompjuter, i udajem se za njega odmah![]()
![]()
ako nadjes takvog
![]()
begunac:...to rasizam sam rekao,zbog toga sto se u tvojoj prici to provlaci....Pink Panter:begunac:...tvoj predhodni post ,kaze da si neiskusna i da imas predrasude...Odkud ti to da mehanicar smrdi i da nije obrazovan i kulturan?...cccc...rekla ti mama?..odkud tliki rasizam....?...najvaznije je biti informisan ,a za to nije uslov fakultet....i ziveti svoj zivot,e ne .....mama oce zeta inzinjera...Pink Panter:Cudo Patak da mene nisi citirao![]()
![]()
![]()
rasizam???? ti izgleda nemas pojma sta to znaci![]()
nemam ja nikakve predrasude, cak naprotiv![]()
za informisanost nije bitan fakultet, ali odakle tebi to da su sad svi ljudi sa fakultetom glupi & neinformisani, a oni koji ne znaju ni da se potpisu su olicenje inteligencije ?!?!
i jos nesto : volela bih da me upoznas sa mehanicarom i/ili odzacarom koji ima lepe, negovane, CISTE ruke, i da koristi bar antiperspirant!! I da je INFORMISAN, da zna bar osnovne stvari iz istorije, geografije, da zna svih 7 padeza i pravopis, 10 reci engleskog jezika, da ume samo da ukljuci kompjuter, i udajem se za njega odmah![]()
![]()
ako nadjes takvog
![]()
...inace 90% zanatlija koje poznajem su informisani.....imaju kompijuter i znaju da ga koriste....imaju pastu za pranje ruku,tusiraju se svaki dan....i za razliku,od tih tvojih imaju misice i muda...
Inace i sam sam nekad studirao....prvi put kad sam zakoracio u studenski dom .....bio sam zapanjen....ko sve studira.....90% jad i beda.....sisli sa planina,neznaju da obrisu nos...ili da kupe kartu za bioskop....vec,tad sam znao ,da se nasoj zemlji ne pise dobro......kad taki....nekad dobiu rukovodeca mesta....Toliko o fakultetski obrazovanim....(naravno nisu svi takvi....,kao i sto nisu svi zanatlije....ok...)
E sad,za neku vezu je bitna hemija.....samo,ti sama sebe osudjujes na zivot,bez pravih osecanja....svojim predrasudama,i pogledima na zivot...
ah da....nigde nisam tvdio da su fakultetski obrazovani svi glupi,a da su svi zanatlije informisani.....ocigledno,da ti i citanje ne ide bas......hahaha....
begunac:Pink Panter:...to rasizam sam rekao,zbog toga sto se u tvojoj prici to provlaci....begunac:...tvoj predhodni post ,kaze da si neiskusna i da imas predrasude...Odkud ti to da mehanicar smrdi i da nije obrazovan i kulturan?...cccc...rekla ti mama?..odkud tliki rasizam....?...najvaznije je biti informisan ,a za to nije uslov fakultet....i ziveti svoj zivot,e ne .....mama oce zeta inzinjera...Pink Panter:Cudo Patak da mene nisi citirao![]()
![]()
![]()
...inace 90% zanatlija koje poznajem su informisani.....imaju kompijuter i znaju da ga koriste....imaju pastu za pranje ruku,tusiraju se svaki dan....i za razliku,od tih tvojih imaju misice i muda...
Inace i sam sam nekad studirao....prvi put kad sam zakoracio u studenski dom .....bio sam zapanjen....ko sve studira.....90% jad i beda.....sisli sa planina,neznaju da obrisu nos...ili da kupe kartu za bioskop....vec,tad sam znao ,da se nasoj zemlji ne pise dobro......kad taki....nekad dobiu rukovodeca mesta....Toliko o fakultetski obrazovanim....(naravno nisu svi takvi....,kao i sto nisu svi zanatlije....ok...)
E sad,za neku vezu je bitna hemija.....samo,ti sama sebe osudjujes na zivot,bez pravih osecanja....svojim predrasudama,i pogledima na zivot...
ah da....nigde nisam tvdio da su fakultetski obrazovani svi glupi,a da su svi zanatlije informisani.....ocigledno,da ti i citanje ne ide bas......hahaha....
begunac je pravi propali student![]()
![]()
rasizam je podela ljudi po rasama & boji koze, nema veze sa obrazovanjem
ps. videces kad ti taj "seljak sa planine" sa zavrsenim fakultetom bude direktor, a ti ces da se ceskas sa 5 puta manjom platom, pa ces da vidis ko je tu ispao glup
![]()
begunac:[...mama oce zeta inzinjera...
.
hej , pa moze i overena kopija ...begunac:..vec odavno sam ,sam svoj sef.....
...samo mi nije jasna tvrdnja,da zanatlije traze sebi devojke medju cistacicama....kako kad te neki momak startuje u gradu...?mora da nosi diplomu u djepu?...ili si takva da ti niko ne prilazi....
A sta kaze ON na to?...jesi li se ti udala za svekra ,ili za njegovog sina....Teki:begunac:[...mama oce zeta inzinjera...
.
e, pa nije bas tako...
ovo je iz licnog iskustva :
kaze meni moj svekar : sta ce tebi snajo ta skola, pa zena treba da bude skromna , da bude sretna kao cistacica , ili kafe kuvarica ...?
znaci , njegovi bi spremacicu , koja treba da cisti i brise ono sto ONI ispljuju
hej , pa da imam pravog ne bih toliko kukala , valjda . a kako mislis sta on kaze , pa tatina je poslednja ... e, a fora je u tome sto je on diplomirao proletos... tako da se nisam udala za diplomu , vec za diplomca , i to jakooo davno...begunac:A sta kaze ON na to?...jesi li se ti udala za svekra ,ili za njegovog sina....Teki:begunac:[...mama oce zeta inzinjera...
.
e, pa nije bas tako...
kaze meni moj svekar : sta ce tebi snajo ta skola, pa zena treba da bude skromna , da bude sretna kao cistacica , ili kafe kuvarica ...?
znaci , njegovi bi spremacicu , koja treba da cisti i brise ono sto ONI ispljuju
PS ako imas pravog muskarca,pored sebe....normalni kucni poslovi nece ti smetati....radices ih sa zadovoljstvom....,a ako si se udala za diplomu.....eeee,onda je malo drugacije....
begunac:..vec odavno sam ,sam svoj sef.....
...samo mi nije jasna tvrdnja,da zanatlije traze sebi devojke medju cistacicama....kako kad te neki momak startuje u gradu...?mora da nosi diplomu u djepu?...ili si takva da ti niko ne prilazi....
Ovde se nista ne slaze...Pink Panter:begunac:..vec odavno sam ,sam svoj sef.....
e drago mi je zbog tebe!
nije to nikakva tvrdnja, pogresno si razumeo! ja sam zato lepo rekla "slicno se slicnom raduje", a pritom sam mislila da ako ja imam fakultet, red je i da ga moj muz ima- u tome je cela poenta![]()
a sto se prilazenja tice, meni ni ne treba da prilaze, vec imam jednog decka![]()
inace, vi muskarci nikako da shvatite da je nama zenama bitna sigurnost, i da je jednak ili za stepenik iznad nas (npr.sekretarice jure direktore, medic. sestre merkaju doktore, stjuardese pilote, itd.), kako fizicki, tako i intelektualno. Zato su retki parovi gde je zena recimo lekar, a muz joj radi u gradskoj cistoci sa Osnovnom skolom....
Princ & Pepeljuga postoje samo u bajkama....
Tuzni_patak:--Dovoljno sam neiskompleksirana da mogu da biram drustvo
Moze neiskompleksiranost da predje u pokondirenost...
A "kretanje u krugovima", i misljenje nekih tamo intelektualno praznih snobova (naravno s diplomama), me uopste ne zanima, nece se oni buditi pored glupana, vec ja!
Tačno , ali da znaš da kretanje u krugovima nije posledica samo snobizma već i istomišljenosti .
Radeći slične stvari ljudi postaju slični...
I tu se postavlja pitanje po čemu se razlikuju najviše univerzitetski obrazovani od neobrazovanih ljudi...
Teki:hej , pa da imam pravog ne bih toliko kukala , valjda . a kako mislis sta on kaze , pa tatina je poslednja ... e, a fora je u tome sto je on diplomirao proletos... tako da se nisam udala za diplomu , vec za diplomca , i to jakooo davno...begunac:A sta kaze ON na to?...jesi li se ti udala za svekra ,ili za njegovog sina....Teki:begunac:[...mama oce zeta inzinjera...
.
e, pa nije bas tako...
PS ako imas pravog muskarca,pored sebe....normalni kucni poslovi nece ti smetati....radices ih sa zadovoljstvom....,a ako si se udala za diplomu.....eeee,onda je malo drugacije....
ma ne kukam , i ja sam iz inata upisala postdiplomske..
ceracemo se...
mishica:Da sve vratim i na 'kretanje u krugovima'...i da probam OPET da objasnim.
Sve dok kretanje u krugovima NIJE posledica snobizma, i sve dok ono ne iskljucuje ostale ljude koji su nam bili dragi, ali vise ne spadaju u 'krugove', sve dok smo dovoljno otvoreni da primimo i nova gledista (naravno, razlicita od nasih) i dok se ne bojimo da cemo izgubiti imidz superintelektualca ako upoznamo interesantnu osobu nizeg obrazovanja od naseg, ono je u redu, i znaci ista interesovanja, ili bar nesto zajednicko. Dakle, nemam nista protiv kretanja u krugovima dok ono ne postane iskljucivo!
Tuzni_patak:Džabe tebi diploma sestro....
Ništa više od papira kojim ćeš se hvaliti komšinicama.....
Teki:Tuzni_patak:Džabe tebi diploma sestro....
Ništa više od papira kojim ćeš se hvaliti komšinicama.....
ma Tuzni , opusti se ...
prvo : veruj mi , diploma uopste nije DZABE , (ako ne verujes raspitaj se)
drugo : a zasto bih se hvalila komsinicama ?
pa mogu da se hvalim i na forumu ! :wink:
trece : radi na sebi da manje mrzis i pljujes zene koje razmisljaju ...( pocni odmah , sve nas je vise...)
pozdravljam te ...