Koliko je Beograd sigurno mesto ?!

Koliko je Beograd bezbedno mesto za zivot ?!

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
И у 3 ујутру, на било ком месту, ћемо бити безбедни.. :cool:
Само да иманеко грејање :lol:

Ala me provocirate gosn.Razvigor..:lol:
znate...ako vi sami niste u stanju da ..zagrejete..;)
vec trazite neko grejanje .onda je sa vama vrlo nebezbedno
u mom voljenom Beogradu ..:zper:..jer o Beogradu je rec..jel te ?:lol:

Ljudi, nemojte se svadjati.........

bice sve ok...

Stiven je kul lik, zavrsice fax i vratice se u svoj grad kako to i treba da bude.
Mi, ostacemo ovde... Kao sto Dusko Radovic kaze - Za praznike u Beogradu ostaju samo Beogradjani.

Nema svadja.. Cemu?

Dakle,
BGD, NI, NS, KG, VA, KS, UE, i tako dalje... odn, cela Srbija nije bezbedna, ceo svet nije bezbedan, svuda i svako moze da te odzepari.. svuda se desavaju ubistva, silovanja..
Ni jedan grad niti drzava nije izuzeta.

Sta da vam kazem, meni su ove crne godine
ukrali psa - utajili psa i iznudili novac
obili stan - ukrali novac i zlato
napali na ulici zbog tasne - nozem...

...
Mi, ostacemo ovde... Kao sto Dusko Radovic kaze - Za praznike u Beogradu ostaju samo Beogradjani...

Za praznike su svi u rodnom kraju :lol:

Ma ako se normalno ponasas nece da bude problema. Nekada je moglo i u 2 ujutru da se seta i da nema problema nikakvih. Danas je to u nekim delovima grada problematicno - ali sta bi neko i radio sam u to vreme? Nek se vraca autom ili taksijem.

Ljudi, nemojte se svadjati.........

bice sve ok...

Stiven je kul lik, zavrsice fax i vratice se u svoj grad kako to i treba da bude.
Mi, ostacemo ovde... Kao sto Dusko Radovic kaze - Za praznike u Beogradu ostaju samo Beogradjani.

Nema svadja.. Cemu?

Dakle,
BGD, NI, NS, KG, VA, KS, UE, i tako dalje... odn, cela Srbija nije bezbedna, ceo svet nije bezbedan, svuda i svako moze da te odzepari.. svuda se desavaju ubistva, silovanja..
Ni jedan grad niti drzava nije izuzeta.

Sta da vam kazem, meni su ove crne godine
ukrali psa - utajili psa i iznudili novac
obili stan - ukrali novac i zlato
napali na ulici zbog tasne - nozem...
Zapravo zavrsicu fax i idem dalje, ne bih se vezivao bas a svoj kraj ;) Ali sustina je pogodjena .

Nisam iz Beograda vec iz Kragujevca,ali moram da prokomentarisem temu.....Naime,skorije je kolega moje majke bio poslovno u Beogradu i desilo mu se nesto neverovatno.....U samom centru grada,dok je cekao na semaforu,u auto su mu upala dvojica verovatno narkomana trazeci mu novac.....Covek je uspeo da ih se otrese,ali je prosao sa iscasenjem ramena......Iza njega je bila cela kolona automobila koja je na kraju incidenta(u toku istog niko se nije setio da mu pomogne) svirali coveku trazeci mu da pozuri.....Pa 'bes mi mater ako im ne bi izlupao sve sofersajbne.....Jesmo li dotle stigli braco Beogradjani i uopste,braco Srbi??????Niko nikom da priskoci u pomoc,usred centra grada?BRUKA BRUKA BRUKA BRUKA BRUKA

Nisam iz Beograda vec iz Kragujevca,ali moram da prokomentarisem temu.....Naime,skorije je kolega moje majke bio poslovno u Beogradu i desilo mu se nesto neverovatno.....U samom centru grada,dok je cekao na semaforu,u auto su mu upala dvojica verovatno narkomana trazeci mu novac.....Covek je uspeo da ih se otrese,ali je prosao sa iscasenjem ramena......Iza njega je bila cela kolona automobila koja je na kraju incidenta(u toku istog niko se nije setio da mu pomogne) svirali coveku trazeci mu da pozuri.....Pa 'bes mi mater ako im ne bi izlupao sve sofersajbne.....Jesmo li dotle stigli braco Beogradjani i uopste,braco Srbi??????Niko nikom da priskoci u pomoc,usred centra grada?BRUKA BRUKA BRUKA BRUKA BRUKA

Još da se čovek poraduje što je izvukao živu glavu, em tabletomani :dash: ,em trubači :dash:, spasavaj se ko može. A nekad je Bgd bio miran grad...:cool:

Back