Koliko je Beograd sigurno mesto ?!

Koliko je Beograd bezbedno mesto za zivot ?!

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Zanima me odgovor na ovo pitanje, dakle na skali od 1 do 10 , koliko smatrate Beograd bezbednim za zivot ("bezbednim" u smislu bez nasilja, pljacki, zlocina uopste ....) . U poruci mozete ostaviti komentar ili neku eventualnu pricicu koja ima veze sa temom ....

Sto tebe to zanima? Koliko ja znam ti si iz Nis :)...
Beograd moze da bude nesigurno mesto od zavisnosti kako se ti ponasas,u kojim se krugovima kreces i skim se druzis.

Ako se ne glupiras (setas u po' noci obucen potpuno u boje nekog kluba, u neosvetljenim mestima), nema nikakvih problema. Mislim, obican svet i nema sta da trazi u 3 ujutru ko zna gde...

Prilicno je prisutan saobracajni nered (sa besnim sto pesacima sto vozacima), ali ne znam da li to brojis na ovoj temi.

beograd je prilicno bezbedan.

ali ukoliko neko izaziva sudbinu vrlo je verovatno da ce mu se nesto desiti.
One devojke sto nose suknje do pola gooze, pa ulaze u taxi, ili idu same kuci..ahaha pa sanse su 80% manje da ih niko nece maltretirati ako se obuku NORMALNO.

pa tako... obuces dres Rada i setas se po Zemunu :)

Beograd je vrlo bezbedan za normalne ljude

Sto tebe to zanima? Koliko ja znam ti si iz Nis :)...
Beograd moze da bude nesigurno mesto od zavisnosti kako se ti ponasas,u kojim se krugovima kreces i skim se druzis.

Tacno,akko se ne kurcis i ne kreces sa nekim mentolima onda je relativno siguran grad i neces imati problema ali i moze da ti se desi nesto lose ne predvidjeno kao i bilo kom drugom gradu pa da nayebes ni kriv ni duzan.

Oooooo kako me nervira to o oblacenuju...izgovor za sirove..nevaspitane i bez mozga muskarce....sta koga briga kako se ja oblacim...to nema veze...veze ima moje ponasanje i moja namera koju pokazujem..i drustva u kome se nalazim..ja volim da se obucem po nekada i provokativno..znaci li to da sada svaka budala treba da skace na mene...

Inace..u svom gradu se osecam sasvim bezbedno....ako izuzmem ove sto unistavaju moj grad..

ali tako je. moze da te nervira do sutra :)

ako obucem farmerke i djuskam oko svog barskog stola - pricice par likova, cao dovidjenja..
ako obucem kratku suknju i popnem se na sank, a pritom sevne gooza - dicice se q par likova i dok im se ne spusti maltretirace me da se upoznamo, da popijemo pice (trezni), dok ce pijani na svaki nacin pokusati da uhvate goozu a oni pijani + sexualno ugrozen ce na svaki nacin pokusati da me kresnu, pa i na silu.
***... tako ide...
ne slazem se ali tako ide..

i ja volim da se obucem provokativno, ali to radim SAMO kad idem sa deckom. Prvo zbog bezbednosti, a drugo - zasto bih izazivala ako ne moram?

ja dajem primer na sebi :) da ne bih rekla u postu:

ti obuces kratku suknju i svi hoce da te hebu...

pa bolje da kazem ja, nego da se svadjamo po forumu, sto mi se vise puta desilo, bez razloga ;)

ja licno, slabo izlazim, ne igram po stolovima, sankovima, ne nosim kratko kad izlazim, jednostavno nisam vise u tom fazonu...

ali ovako pricam. .iz zivota. tako je ***.. kad izazivas sudbinu.. ili pijanog coveka :)

Nemam nista protiv laganog oblacenja devojaka.....i to je lepo videti.....problemi nastaju kada to vidi neko lose ili nikako vaspitan ...koji misli da je to poziv za zabavu ili jos nesto....a, ima ih dosta....i nije im portebno puno stimulansa da krenu u akciju....jos ako je sama.....na pogresnom mestu....u pogresno vreme.....
Ovo sto sam napisao izgleda kao scenario za neki film....kada se nesto tako stvarno desi....tek onda se ljudima...i tim zenama otvore oci.....
Ne treba iskusavati " srecu ".....ili po vranjanski...." Nemoj da si turas guzicu na zar....ako ti nije nuzda ".....
U kraju gde zivim....povremeno nocu cujem pucnjeve iz vatrenog oruzja...... Ko li to puca....znate li ???

ja dajem primer na sebi :) da ne bih rekla u postu:

ti obuces kratku suknju i svi hoce da te hebu...

pa bolje da kazem ja, nego da se svadjamo po forumu, sto mi se vise puta desilo, bez razloga ;)

ja licno, slabo izlazim, ne igram po stolovima, sankovima, ne nosim kratko kad izlazim, jednostavno nisam vise u tom fazonu...

ali ovako pricam. .iz zivota. tako je ***.. kad izazivas sudbinu.. ili pijanog coveka :)

Ja celog zivota nosim kratke suknje ..i nije da nece :D..ali su kulturiska..:rotf:
jednostavno imam stav i ne dozvoljavam nikakve gluposti...ako se i nakaci
neka budaletina..uvek je neko pored mene da intervenise..

6...Vraćo sam se sa raznih mesta u rane sate,u prošli petak poslednji put,pored splavova oko 3 ujutru i peške i nikad nisam imo problema.Što ne znači ništa samo po sebi ali...Ima dosta uličarskog kriminalnog ološa jajara što otimaju ženama torbe i prodaju drogu klincima.

Tacno,akko se ne kurcis i ne kreces sa nekim mentolima onda je relativno siguran grad i neces imati problema ali i moze da ti se desi nesto lose ne predvidjeno kao i bilo kom drugom gradu pa da nayebes ni kriv ni duzan.
ja ne mislim tako.
moze iz cista mira neka budala/e da te napadne a da nemas pojma zasto.
mene je jednom neki mlad ganci u busu 83,negde oko 18h verbalno napao iz cista mira....jedino ako radi za gsp pa me prepozno kao svercerku...drugi razlog nisam mogla pronaci.ipak mu hvala sto me nije izudarao.

Back