Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz licnog iskustva ne treba biti bas suludo iskren. Ipak treba ponesto zadrzati u svojim perverznim mislima i fantazijama.Pitam se da li covek sme da bude iskren kada su ovako skakljive teme u pitanju izmedju dvoje ljudi u vezi ili braku?! Sta vi kazete?
može, ako ne fantaziraš npr o nenoj mami, tati ili sestri, bratu..ostalo je sve okPitam se da li covek sme da bude iskren kada su ovako skakljive teme u pitanju izmedju dvoje ljudi u vezi ili braku?! Sta vi kazete?
Bas takoUuuu... Morala bi da bude baaaš širokih shvatanja![]()
)))Pa sme, tj mora tj treba, prosto ispljunes i nadas se najboljem : ))
I ti si u pravu...To u mnogome zavisi od partnera.Nismo svi isti.Ja mislim, da kad se dvoje dobro ne slažu u s.. u, svaka priča je izlišna.
Mislim, ja se tu ne bih mnogo zadržavala.
A sta ako ona fantazira o istom.....????može, ako ne fantaziraš npr o nenoj mami, tati ili sestri, bratu..ostalo je sve ok
onda tjuti i muti (((:A sta ako ona fantazira o istom.....????
Sudjeno vam je....Iskreno... nama nije suđeno
Pa stavi mu 100€ na sto paz ti njega ne drzi mu paznjupricam![]()
al nece slusa![]()
Ako treba da stavi 100 jevreja... jbs ugodjajPa stavi mu 100€ na sto paz ti njega ne drzi mu paznju
da mu pokazem 100 ojra pa da mi se tek onda zamisliPa stavi mu 100€ na sto paz ti njega ne drzi mu paznju
hahahah, dobra si!da mu pokazem 100 ojra pa da mi se tek onda zamisli![]()
Blizance?nikada necu shvatiti blizance![]()
da, stohahahah, dobra si!
Blizance?