- Poruka
- 93.261
Da li imate gramofonske ploče? Koliko?
Da li imate kolekciju muzičkih CD-a? Koliko?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam 50-ak singlica u supi u jedno ormanu.mnogo sam ploca razdelio,jer nisam imao gde da ih drzim,a CD-a imam oko 500,manje vise neki.Da li imate gramofonske ploče? Koliko?
sad sam i ja na brzaka prebrojao, tu negde oko 500 CDja. Ploče mi nisu sve tu, tako im ne znam tačan brojImam 50-ak singlica u supi u jedno ormanu.mnogo sam ploca razdelio,jer nisam imao gde da ih drzim,a CD-a imam oko 500,manje vise neki.
Zao mi je imao sam dosta LP-ja,raznih zanrova,ali bolje da ostvim nekom ko ima gde da ih cuva.sad sam i ja na brzaka prebrojao, tu negde oko 500 CDja. Ploče mi nisu sve tu, tako im ne znam tačan broj
Nemoj bre.Vredi to vise nego kada su kupovane.Ako nemas gde da ih drzis.Ima zaljubljenika u ploce i dan danas i kada ti zatreba uvek mozes da ih uzmes posluzis se i ako opet nemas gde vratis.Ti ljudi vise vode racuna o plocama,nego o nekim potrebnijim stvarima.previse
sve cu da raziebem
Justice je било лако наћи, то је издао ПГП исто и први албум Ганса. Прва три албума од Металике је било теже наћи јер се нису издавали код нас, па су се деведесетих могли купити на берзи, посебно први албум у милион верзија.Ja imam oko 150 ploča.Skupljao sam nekada albume Flojda,Parpl,Sabat,Def Lepard,Skorpions,Mejden...Dugo vremena sam tražio treći album Flojda "More" i prvi album Sabata. Album "More" sam dobio na poklon a za Sabat sam dao kasetu "Killers" od Mejdena.Sećam se situacije kad mi je čovek ponudio 2 ploče ( prvi album Cepelina i Hendriksov album uzivo) za treći album Mejdena na cd-u.Jednom sam dobio "And Justice for All" od Metalike na ploči.Nekad sam imao preko 300 ploča
ovo za sat si me super podsetila... moram uskoro da napravim jedanE naterao si me da prebrojim..CD ova imam vise, oko 700 a ploce i delili smo i pravili satove od njih ima preostalih singlerica 120 a long plejki 70