Koliko ima vas pravih frajera u ovom gradu?

Smarate vise sa tim sponzorusama...devojke su toliko postale jedna nalik drugoj da su se sve stopile...sve su iste, sa istim frizurama, istim cizmama... i isto su maloumne...i jadne...i sve ce dati samo da ih neko pofleda, zeljne paznje makar na 5 minuta...a sve traze princa, postenog, dobrog...dajte ljudi...kad spadnu maske otkrivamo ko smo i sa kim smo...a za to treba nesto vise od dobre i kvalitetne sminke, dobrih kola i mob.telefona....i tukija od 20 cm o kojem svaka sanja, a kad joj se zalomi, onda place...i opet je nezadovoljna...dakle, frajera ima onoliko koliko ima i devojaka......

takoe, istina živa...a sa druge strane, postoje neki koji će uvek hvaliti vreme u kome su bili jako mladi, bili poželjni.."nekad je bilo frajera" keke..sad, nakon dosta godina, kad se balon izduvao, ne privlače više pažnju jer nemaju šta da ponude, jer su ljudi koji imaju 40 a ponašaju se kao da imaju 20 smešni...ma, strašno je to kad vreme ide, a čovek stoji i ne shvata da suština odnosa m-ž nije površna priča o nekim tamo "frajerima" i "ribama"...

postoje neki koji će uvek hvaliti vreme u kome su bili jako mladi, bili poželjni.."nekad je bilo frajera" keke..sad, nakon dosta godina, kad se balon izduvao, ne privlače više pažnju jer nemaju šta da ponude, jer su ljudi koji imaju 40 a ponašaju se kao da imaju 20 smešni...ma, strašno je to kad vreme ide, a čovek stoji i ne shvata da suština odnosa m-ž nije površna priča o nekim tamo "frajerima" i "ribama"...
..i tako humani munja pade na braniku trzisne orijentacije prema ljudima :)
nisu smesni, vise tuzni.
ne moze ziv covek da stoji u mestu sve i da 'oce - ili se razvijas ili degradiras...

edit: munja zelen i moderator...!?! eto, samo promene, kazem ja

pa misim, investirati u sopstvenu lepotu i večnu mladost je promašena investicija; ako samo na tome neko radi, a ima mnogo takvih ljudi, koji se pokvare ko časovnik u određeno vreme i nema im popravke, onda,takvi, neće imati stvarno šta da ponude....al ni po jada, nego što neki obavezno pljuju okolo mlade i lepe i pametne pod parolom..nemate pojma, moje vreme-najbolje vreme....

smeta mi sto pominjes ponudu i potraznju (u stvari nedostatak potraznje) kad pricas o zivim ljudima... nisu ljudi roba mada im se to serivra...

a ovi sto pljuju... bas me zanima da li cu i ja to da radim kad budem bakuta... mozda su samo usamljeni... a mozda je njima tada nekada stvarno bilo najbolje... trava zelenija vazduh mirisniji i tako to...

...., strašno je to kad vreme ide, a čovek stoji i ne shvata da suština odnosa m-ž nije površna priča o nekim tamo "frajerima" i "ribama"...

Mundzo Kralju :)

zar Ovo Ovde nije riznica povrsnosti, i aktivni trening za zgubidane :)
aj se zezamo pre spavanja :)
..................
jos mi u glavi one tvoje krempite
jos nisam probao onaj recept
jos nisam nabavio film :(

smeta mi sto pominjes ponudu i potraznju (u stvari nedostatak potraznje) kad pricas o zivim ljudima... nisu ljudi roba mada im se to serivra...

naravno da nisu roba, i naravno da im/nam je servirano Trosenje LJudi kao nuzpojava High Consumer Market Society.

...i naravno da je bas sve na ovom svetu Ponuda i Potraznja, ili Razmena.....Trgovina....
i zato je dobro da to bude svesno
i zato treba da Razmena bude fer i postena...... ili Trgvovina
i uvek moze da se preracuna sta koliko vredi, i sta sa cime ide u razmenu i koliko Treba da se Nesto plati :)
i samo tako su svi zasticeni
i samo tako moze svimda da bude dobro :)

Poslednja izmena:
takoe, istina živa...a sa druge strane, postoje neki koji će uvek hvaliti vreme u kome su bili jako mladi, bili poželjni.."nekad je bilo frajera" keke..sad, nakon dosta godina, kad se balon izduvao, ne privlače više pažnju jer nemaju šta da ponude, jer su ljudi koji imaju 40 a ponašaju se kao da imaju 20 smešni...ma, strašno je to kad vreme ide, a čovek stoji i ne shvata da suština odnosa m-ž nije površna priča o nekim tamo "frajerima" i "ribama"...

Ale aleeee, neka si joj reko. :D

I ja to pricam sve vreme i niko mi ne veruje. :neutral:

pa misim, investirati u sopstvenu lepotu i večnu mladost je promašena investicija; ako samo na tome neko radi, a ima mnogo takvih ljudi, koji se pokvare ko časovnik u određeno vreme i nema im popravke, onda,takvi, neće imati stvarno šta da ponude....al ni po jada, nego što neki obavezno pljuju okolo mlade i lepe i pametne pod parolom..nemate pojma, moje vreme-najbolje vreme....

mmmmmmmmmmmmmmm......... :ok:
.....
kako me nesto podseti na Starog Moonju :klap:

Made my day :)
odoh da proizvodim
:zurka::zurka::zurka:

pozdrav sivma :bye:

ali kako sam te snimila na flash :D... ponekad i samu sebe iznenadim...
cini mi se da tvojoj socijalnoj degradaciji nista ne moze da doprinese...

Čestitke na iskustvu, intuiciji i psihoamaterizmu.

u agoniji i pati je svako ko zeli da razume zene....dzaba je i uzaludan trud
i ne,sva sretja nisam tvoj bivshi momak
pa pa:bye:

Oooooo. Lepo sam te pitala. I uopšte nije džaba nastojati da razumeš žene... Naprotiv!!!! I to i sam znaš.
"sva sretja nisam tvoj bivshi momak", joooj, s čim ovo ima veze, majketi?

Sve sto si napisala stoji, no ipak:plez:
Nijedna recenica koju sam napisao nije imala znacenje sama po sebi. Sve zajedno bi mogle da ukazu da je razgovor (valjda)
moguce voditi na opustenijem i neformalnijem nivou, gde ljudi nece voditi racuna o
svakoj svojoj reci, o znacenju, o ostavljanju dojma pred drugima, o sujeti,
o tome da se ne izblamiramo, mozda ce takav stav doneti promenu sutra u stvarnom zivotu.
Npr.zamisli devojku koja prilazi momku i prodorno ga gledajuci, kaze:
"sta je, sta si se ukipio?!"
Zar ne bi bila ribetina?
Ili npr. zamisli muskarca da nije tupav?

Ne razumem odakle ta silna želja lokalnih tipova da im devojke prilaze? Mislim, nemam ja problem da priđem nekom, ali ga posle gledam... nekako, s visine. Bude mi jadan i mali, i... brzo ga izgustiram i šutnem. (ili nisam sve ovo ukapirala). Sa prvim delom se kompletno slažem. A poruka pre ove ti je bezukusna.

Visok 2m, 105 kg, mishitji, (mali vishkitj na stomaku) teretana, zaposlen svojim trudom u drzavnoj firmi, svoj auto (ne mamin i tatin) 21 godina. I ne bi nikad za sebe reko da sam frajer :)

Bićeš. Kad porasteš. Ako tako nastaviš. Obećavam. Iskustvo govori.

Sad da mi ne uzme neko za zlo - da ja kao pričam nešto protiv muškiih , jer eto može da važi za oba pola ...:cool:....ne , stvarno ....to kad umeš sa jednim ( nečim :confused:) celim "rodom" mož' da znači da umeš da se foliraš ...mada i ne mora , šta ja znam , možda si neki tolerantan tip ,pa ti leže sve žene i sa svakom ti lepo ...mislim, ja stvarno ne znam, da ne bude da zezam nekog ...

Ovo je poruka koju sam tek sad zapazila... Izvinjavam se SlatkojSestri, jer mislim da je ona najviše pogodila suštinu stvari. Da, ne može se tako generalizovati, ili ja nisam dovoljno objasnila SVOJE viđenje "frajera".

"Umeti sa ženama" zvuči malo grubo, ali ako proširim na: muškarac koji ima dovoljno strpljenja za razgovor, onaj koji ima dovoljno razumevanja, onaj koji ne spominje klauzule o raskidu, onaj koji ume da prepozna momenat kad shvati da dotična nije za njega i sve okonča odmah i bez uletanja u paralelnu vezu, onaj kog nije frka da kaže šta oseća, onaj koji neće zloupotrebiti situaciju ako mu druga strana kaže šta oseća, koji je odrastao i ume sam da se brine o sebi, kog ne hvata frka od činjenice da će u određenim periodima života imati još nekog da se brine o njemu,...

ako se setim još nečeg dodaću. Jer, ovo su za mene glavne odlike jednog "frajera". Preduslov da bih uopšte bila sa nekim. Na to sam mislila.

Back