- Poruka
- 92.900
zabrojao si se1+3+6+9=19.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zabrojao si se1+3+6+9=19.
Шта сабираш?1+3+6+9=19.
Daj nemoj zezati...vruće...
on+keva,ćale, sestra+komšije preko puta+komšije sa prvog sprata?Шта сабираш?
Мајка и ћерка и татко и син и татко и ћерка иии...on+keva,ćale, sestra+komšije preko puta+komšije sa prvog sprata?
Па, ако си једном рачунао тај велики, онда немаш још по један у 3 реда, него по један у 2 реда.Имате 1 велики,у 3 реда по 1,па онда 2*3=6 и још 3*3=9,што је укупно 19.
Проверите још једном.
Имате 1 велики,у 3 реда по 1,па онда 2*3=6 и још 3*3=9,што је укупно 19.
Сад схватам,онај највећи сам двапут рачунао.U svakom redu imaš jedan veliki, dva srednja i tri mala. Tri reda...
oni namerno prave trik pitanja tako da se pošten čovek izblamira pred svimaNa cetvrtoj godini faksa stavili nam statistiku, dan danas mi je nejasno zasto, cijeli zivot bjezim od brojeva, upravo sam taj fakultet upisao zato sto na njemu navodno nema matematike.
Dobijemo zadatak izracunati prosjecnu starost u Hrvatskoj, meni ispalo 209 godina.
Pred svima pitam kako je to moguce, kaze profesorica - sta je sa mnozenjem prije zbrajanja?
Pogledajte prilog 1140875
Ti matematicari su svi odreda podmukli sadisti...
Ajde bogati, koliko sam zakinut u matematici, toliko sam nadaren u jezicima.Ви сте садиста.
Ma ona je cak bila OK, blaga, vise me zezala, na kraju mi dala odlican.oni namerno prave trik pitanja tako da se pošten čovek izblamira pred svima
rešenje se pojavljivalo nekoliko puta, osim konkretnog broja pričalo se i o tehnici, recimoKad će rešenje?
U svakom redu imaš jedan veliki, dva srednja i tri mala. Tri reda...