- Poruka
- 51.813
ziveli ljudi....krevwt kaze dobrodosao Krompirw nema te satima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni baš leži.... a čitam u komentarima za JW BL neki što se izgleda razume poredi sa Laphroaig (onaj što je @fortes pominjao) i GlenmorangieIzgleda, jedino sto mi je J.D. dosta sladunjaviji od J.W.
J.W. mi ima grubu aromu dima, ali sutra nema glavobolje.
jel ima crnu kutiju?Pojma nemam, na boci pise da se pretace u Velikoj Britaniji, iako ne iskljucujem mucku, danas je sve moguce.
Kupujem ga po supermarketima tipa Kaufland ili Konzum
Yup, svaki put.jel ima crnu kutiju?
Moram opet ovo da potvrdim. Sasvim slučajno sam popio Jack Daniels No7. i sutradan sam imao blagu glavobolju. Od J.W. nemam, kao ni od The Glenlivet Founders Reserve (isto ima aromu dima) koji je čini m i se malo sladunjav, ali ne preteranoIzgleda, jedino sto mi je J.D. dosta sladunjaviji od J.W.
J.W. mi ima grubu aromu dima, ali sutra nema glavobolje.
Plus sto od Jacka znam dobiti zgraravicu, ali to moras bas dosta popiti, jedno pola litre.Moram opet ovo da potvrdim. Sasvim slučajno sam popio Jack Daniels No7. i sutradan sam imao blagu glavobolju. Od J.W. nemam, kao ni od The Glenlivet Founders Reserve (isto ima aromu dima) koji je čini m i se malo sladunjav, ali ne preterano
Pogledajte prilog 1145805
proveri kakvo ti je stanje zeluca, zgaravice hoce da ide ne od preterivanja vec od pocetka problemaPlus sto od Jacka znam dobiti zgraravicu, ali to moras bas dosta popiti, jedno pola litre.
Meni je Zuta osa super, iako su je tu na forumu ljudi popljuvali, bolja od ijedne domace koju sam pio.Rajal i Zaric i Prezident su mi nase najjace rakije sto se tice dunja i kajsija![]()
Ma uvijek kada se napijem drzim bocu mineralne kraj kreveta, alu uzalud kada se nalizem Jacka, brufen ujutro ne gine.proveri kakvo ti je stanje zeluca, zgaravice hoce da ide ne od preterivanja vec od pocetka problema
ja volim da pijem punooooo kisele ili vode mimo "kratkih pica" i svi znamo da to itrkako pomaze jer alkoholom dehidriramo telo.
A dehidracija je prvi stepenik za glavobolju sutra
U Srbiji je Zuta osa superior 30 eura, kod nas cetrdeset.ne znam za HR ali dobra rakija u Srb bez 15+ e po flasi od 0.7 ne moze biti DOBRA
J.ebeš to.Meni se smučilo sad zadnje dve godine pijem rum samo.Ovaj.I koka kolu.a mogu da pijem i Jack Daniels No 7.
![]()
Ovo valjda već triput više košta nego kada je izašao.
oko 100 evraMislio sam si ga kupiti kada je izašao, ali bio je preskup.
Mislim da je bio znatno više.oko 100 evra
u pravu si, ne znam šta sam ja gledao...Mislim da je bio znatno više.
Danas ta prazna boca košta toliko.
![]()
Ma da, to je u startu koštalo kao drsgi kamen, kso i ona limitirana verzija prvog filma u metalnoj kutiji.