Koliko ima različitih Džoni Voker viskija?

Izgleda, jedino sto mi je J.D. dosta sladunjaviji od J.W.
J.W. mi ima grubu aromu dima, ali sutra nema glavobolje.
meni baš leži.... a čitam u komentarima za JW BL neki što se izgleda razume poredi sa Laphroaig (onaj što je @fortes pominjao) i Glenmorangie
shopping.jpg

oba skuplja

Izgleda, jedino sto mi je J.D. dosta sladunjaviji od J.W.
J.W. mi ima grubu aromu dima, ali sutra nema glavobolje.
Moram opet ovo da potvrdim. Sasvim slučajno sam popio Jack Daniels No7. i sutradan sam imao blagu glavobolju. Od J.W. nemam, kao ni od The Glenlivet Founders Reserve (isto ima aromu dima) koji je čini m i se malo sladunjav, ali ne preterano

gl.jpg

Moram opet ovo da potvrdim. Sasvim slučajno sam popio Jack Daniels No7. i sutradan sam imao blagu glavobolju. Od J.W. nemam, kao ni od The Glenlivet Founders Reserve (isto ima aromu dima) koji je čini m i se malo sladunjav, ali ne preterano

Pogledajte prilog 1145805
Plus sto od Jacka znam dobiti zgraravicu, ali to moras bas dosta popiti, jedno pola litre.

Plus sto od Jacka znam dobiti zgraravicu, ali to moras bas dosta popiti, jedno pola litre.
proveri kakvo ti je stanje zeluca, zgaravice hoce da ide ne od preterivanja vec od pocetka problema :(

ja volim da pijem punooooo kisele ili vode mimo "kratkih pica" i svi znamo da to itrkako pomaze jer alkoholom dehidriramo telo.
A dehidracija je prvi stepenik za glavobolju sutra

Rajal i Zaric i Prezident su mi nase najjace rakije sto se tice dunja i kajsija :heart:
Meni je Zuta osa super, iako su je tu na forumu ljudi popljuvali, bolja od ijedne domace koju sam pio.
Istina, pio sam onu najkvalitetniju, tzv. superior, samo sto je kod nas ima kupiti na samo jednom mjestu i jako je skupa (40 eura):

https://www.vrutak.hr/SLJIVOVICA-ZUTA-OSA-SUPERIOR-070L-ALK-42-61-20923

proveri kakvo ti je stanje zeluca, zgaravice hoce da ide ne od preterivanja vec od pocetka problema :(

ja volim da pijem punooooo kisele ili vode mimo "kratkih pica" i svi znamo da to itrkako pomaze jer alkoholom dehidriramo telo.
A dehidracija je prvi stepenik za glavobolju sutra
Ma uvijek kada se napijem drzim bocu mineralne kraj kreveta, alu uzalud kada se nalizem Jacka, brufen ujutro ne gine.

Sto se tice zgaravice, vrlo je rijetka ali dobijem je jos od tzv. podljevanog sira koji inace jako volim.

Poslednja izmena:

Back