gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
moj papagaj je isto video 16
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i moja baba bi videla šesnes da je živa, pokoj joj dušimoj papagaj je isto video 16
to ti pričam, ili dža ili bu!?To be, or not to be? That is the question—. Whether 'tis nobler in the mind to suffer.
mene vadi što mi je oko naviknuto na takve stvari, ja olako vidim 3D i znam da relaksiram pogled, a opet mi je prva reakcija bila "kakvi crni krugovi?"od svih problema brojanje krugova je vidim najveći brainbuster do sad
isto, al slučajno uključih periferni vidmene vadi što mi je oko naviknuto na takve stvari, ja olako vidim 3D i znam da relaksiram pogled, a opet mi je prva reakcija bila "kakvi crni krugovi?"
nemamo više šta da raspravljamo...Al da znaš za ubuduće da ne insistiraš na tome da se kladiš sa nekim ko ima nick Loki...A ti si još hteo i u pare,nego ajde,nisam kvaran baš tolikopise samo zato sto je vecina videla 16
brisi bre nalog,izgubio si.koji loki toki lolnemamo više šta da raspravljamo...Al da znaš za ubuduće da ne insistiraš na tome da se kladiš sa nekim ko ima nick Loki...A ti si još hteo i u pare,nego ajde,nisam kvaran baš toliko
hoće li ti biti lakše ako se isplačeš?brisi bre nalog,izgubio si.koji loki toki lol
skidaj se.ne postojishoće li ti biti lakše ako se isplačeš?
pustio sam i tebi par i ovde povlačimo crtu. Rukujte se i idemo dalje.he’s done you two up like a couple of kippers
pustio sam i tebi par i ovde povlačimo crtu. Rukujte se i idemo dalje.
puštam jer sam pristrasan zbog genijalnog filma, a i komentar je primeren
Ja video 16.Internetom kruži zanimljiva slika sa pitanjem:
Koliko ima krugova na slici?
Pogledajte prilog 858789
Da li možete da prebrojite?
dobar si, toliko i imaJa video 16.
Hvala.dobar si, toliko i ima