CrniĐavo
Elita
- Poruka
- 17.474
I na jagnjetini ne piše išta, pa je opet mnogi rado jedu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na temu vocnih sokova
mozda se neko od vas seca afere od pre par godina kada je Srbija zamalo uvezla gomilu Fruktalovih sokova od borovnice, sa prevelikom koncentracijom nekog stroncijuma, sto je u stvari sastavni element biljke borovnica
digla se tada velika frka na tu temu, pa su se u Institutu za medicinu rada i radiolosku zastitu prihvatili analiziranja svih sokova od borovnice na nasem trzistu (uglavnom renomiranih, xixixix, domacih proizvodjaca)
nasi sokovi od borovnice apsolutno su zdravi, imaju 0 (nula) posto te akrepinje stroncijuma, al mislim, gde je tu borovnica?
o tome nas zvanicno niko nije obavestio, cisto da se zna
mada sam ja i ovako i onako coca-colicarka![]()
Neće da napišu od čega su pravili proizvode,jer su verovatno neke štetne stvari za organizam...naprimer,negde sam gledao da se salama pravi ods svinjskih iznutrica,pišaćke....užas!!!Jedno je sigurno-najbolje je jesti ono što sam narpaviš i za pta znaš da nije štetnoКако је опште познато да маркетинг продаје производе, све чешће се примећује да су наслови производа ипратеће сличице све крупније а подаци о производу се пишу све мањим и мањим словима.
Колико вам је тешко да прочитате све што је написано на производу па чак и важна обавештења о неким пратећим појавама и опоменама о томе ко може и када да користи производ? Ту ни наочаре не помажу више а пар пута сам затражио од продаваца да ми прочитају па нису умели, чак ни да објасне шта је написано.
Neće da napišu od čega su pravili proizvode,jer su verovatno neke štetne stvari za organizam...naprimer,negde sam gledao da se salama pravi ods svinjskih iznutrica,pišaćke....užas!!!Jedno je sigurno-najbolje je jesti ono što sam narpaviš i za pta znaš da nije štetno
To kod moje žene ne prolazi. A pošto ne vidi baš dobro neće da kupi ako joj ne iščitaju sve aditive.
Samo morate znati koji su štetni i u kojim količinama.
A na proizvodu mora da piše.