Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.813
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Супермодератор с мозгом на одмору, а ја још нисам трајно банован? Какав парадокс!Pa na brzinu, trebalo bi da ih je četvoro ali kako ovi zadaci uvek imaju neku caku a ja sam na raspustu, dakle ,mozak mi je na odmoru![]()
Aman i ja dušu imamСупермодератор с мозгом на одмору, а ја још нисам трајно банован? Какав парадокс!![]()
Сјетиш се душе тек кад останеш без мозга, а?Aman i ja dušu imam![]()
Meni duša i mozak zajedno funkcionišu, da nije tako, mnogo bolje bih prošla u životuСјетиш се душе тек кад останеш без мозга, а?![]()
Добро, сад ми је јасно да ниси лагала кад си рекла да ти је мозак на годишњем.Meni duša i mozak zajedno funkcionišu, da nije tako, mnogo bolje bih prošla u životu![]()
(...) dakle ,mozak mi je na odmoru![]()
Aman i ja dušu imam![]()
Meni duša i mozak zajedno funkcionišu, da nije tako, mnogo bolje bih prošla u životu![]()
ТО!!! Неко је примијетио праву ствар!E cvrc sad, u naslovu piše porodica Mislišić u zadatku Petrović, da nisu izmešali decu ?
Напротив, одвикавам оне који мисле од Мислише.Nisi otkucao slučajno jer ti se dopada, čas napišeš temu o Misliši, pa Mislišići, želiš malko da narod misli ovde, a ?E pa neće moći, vrućine su velike
mislićemo u decembru
Нешто не видјех да се помињу полубраћа...Neko dete nije od istih roditelja...
Ај допиши, шта ко коме тачно дође па да има 5 дјеце?Pa dopisaću, šta mi teško![]()