Evo ovako, imam 16 ipo godina i visok sam 191.Zanima me koliko cu da budem visok i imali šanse da prebacim 195cm. Cale je 193 keva 173.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Au tebra, kad treba krov da radim na kući zvaću te, ti bez merdevina ćeš moći da radišEvo javljam se posle 10 meseci i visok sam 197 cm 17 godina imam sad, i još rastem.
HahahhahahAu tebra, kad treba krov da radim na kući zvaću te, ti bez merdevina ćeš moći da radiš![]()
Koliko si ti visokAu tebra, kad treba krov da radim na kući zvaću te, ti bez merdevina ćeš moći da radiš![]()
186, nije to nisko, al ono..Koliko si ti visok
Ne znam, ja sam rasao do 17.te sad punim 18 i nisam ništa porastao od 17. Mislim da ćeš ti doći tako nešto do 201-203Šta misliš koliko ću biti
I ja mislim tako nesto 2 i nestoNe znam, ja sam rasao do 17.te sad punim 18 i nisam ništa porastao od 17. Mislim da ćeš ti doći tako nešto do 201-203
ima sanseEvo ovako, imam 16 ipo godina i visok sam 191.Zanima me koliko cu da budem visok i imali šanse da prebacim 195cm. Cale je 193 keva 173.
U jbmu pleme i to je mnogo, šta će ti više? Ja sam 173 i boli mi kEvo ovako, imam 16 ipo godina i visok sam 191.Zanima me koliko cu da budem visok i imali šanse da prebacim 195cm. Cale je 193 keva 173.