McGrady023
Zainteresovan član
- Poruka
- 336
Cilj mi je da ojacam stomak,i da otkrijem donje plocice...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je ishrana vec uveliko sredjena:
10 musli sa mlekom bez mm
12pilece belo na rostilju i 150g kuvanog krompira ili integralnog pirinca
14 2 jabuke
16tuna i oko 150g int.pirinca ili kuvanog krompira
185 belanaca
20 150g elle
A,kardi igram basket svaki dan...
A,trbusnjake inace treniram 2 dana,pa 1 odmori(radim na kosoj klubi sa opterecenjem,uglavno sa bucicama,takodje i jezgro vezbam...)
Jeste ishrana jedan od vaznijih faktora za lep izgled stomaka i trbusnjaka
ali ipak trening je sigurno vazniji
evo najjaci trening za trbusnjake ,30min svaki drugi dan
i vrhunski trbusnjaci (isprobano,ucinjeno - deluje efikasno)
Pa odigram,aktivno mozda sat-2 sve zavisi kolko smo dobra ekipa...Inace za taj struk,ja radim sa 20 kg,a imam 79kg na 192cm...
Ma,ja sam bolji od njega...Zezam se(naravno),nego cilj mi je i da kucam,pa jacam stomak...Za sada struk mi je 72cm....
Inace radim ovaj trening za jezgroonda 10x10 9sa 20kg)na kosoj klupi,i jos nesto za oblikuse sa bucicama od 20kgx20.Taj core radim sa 11kg...
Ložiš me da ne možeš da zakucaš? Sa 79 kg?
Struk ti je kao u devojčice, tu ne moraš da brineš za opterećenje, samo gruvaj i sa kilažama. Pa sve i da se malo poveća nije problem.
***,nemam taj dobar tajming(mogu da povucem obruc,ali ne i da kucam),ti jer mozes da kucas?
Druže, šta misliš koliko ovih treninga treba da uradi Ivan Zeljković pa da izdefiniše stomak?Ja mislim da ni posle milion treninga ne bi imao nikakav efekat...
Ne znam dal si primetio gore da sam napisao ,,Da je i ishrana vazan deo treninga,,
a drugo momak koji je pokrenuo temu je rekao da ojaca stomak i da otrkije plocice,
pa ne verujem bas da ima 17 kg sala oko stomaka.
a jos sa ovakvim treningom Ivan Z. ne bi mogao ni do pola da izvuce jedno dizanje.))
Pa odigram,aktivno mozda sat-2 sve zavisi kolko smo dobra ekipa...Inace za taj struk,ja radim sa 20 kg,a imam 79kg na 192cm...
U mnogo je kumeMislim imaćeš jači core ali proširiće ti se struk. Što se tiče basketa, opet zavisi...Ja ga igram 2-3 puta nedeljno i oznojim se i sve ali realno mnogo ćeš više skinuti ako odeš da trčiš konstantno 20 min ili koliko već možeš ili da voziš bajs jakim tempom. Osim ako nemaš stil igre kao D Rose
![]()
Brate ako radis 2 i po vezbe normalno da nema napretka..da ti pokazem ja neke smesne uglove kad ti pogodi misic ima zvezde brojisprobaj tocak i na vratilu za pocetak 3x20
.. sa trčanjem od dvadest minuta ništa ne može da se uradi, to je čist gubitak vremena, bez ikakvog efekta...
.. ako hoćeš da poboljšaš odraz moraš da treniraš i da trčiš sa opterećenjem na nogama!!!
Kao,prvo ja sam dao samo neke vezbe sa OPTERECENJEM,a kao drugo mene zanima koliko cesto,vezbe ja vec znam...