Koliko cesto vezbati stomak?

Samim vežbanjem trbušnjaka nećeš puno postići. Radi kardio 4-5 puta nedeljno i sredi ishranu i pločice će se pojaviti... Dovoljno je 2-3 puta nedeljno da uradiš po nekoliko serija čisto zbog ojačavanja stomačnog zida.

meni je ishrana vec uveliko sredjena:
10 musli sa mlekom bez mm
12pilece belo na rostilju i 150g kuvanog krompira ili integralnog pirinca
14 2 jabuke
16tuna i oko 150g int.pirinca ili kuvanog krompira
185 belanaca
20 150g elle

A,kardi igram basket svaki dan...
A,trbusnjake inace treniram 2 dana,pa 1 odmori(radim na kosoj klubi sa opterecenjem,uglavno sa bucicama,takodje i jezgro vezbam...)

meni je ishrana vec uveliko sredjena:
10 musli sa mlekom bez mm
12pilece belo na rostilju i 150g kuvanog krompira ili integralnog pirinca
14 2 jabuke
16tuna i oko 150g int.pirinca ili kuvanog krompira
185 belanaca
20 150g elle

A,kardi igram basket svaki dan...
A,trbusnjake inace treniram 2 dana,pa 1 odmori(radim na kosoj klubi sa opterecenjem,uglavno sa bucicama,takodje i jezgro vezbam...)

To što radiš sa opterećenjem ti nije pametno, ako preteraš sa kilažom hoće da proširi struk odnosno bočne trbušnjake... A to posle ne može da se smanji. Ishrana ti je ok. Koliko odigraš basketa dnevno?

Jeste ishrana jedan od vaznijih faktora za lep izgled stomaka i trbusnjaka

ali ipak trening je sigurno vazniji

evo najjaci trening za trbusnjake ,30min svaki drugi dan
i vrhunski trbusnjaci (isprobano,ucinjeno - deluje efikasno)

Druže, šta misliš koliko ovih treninga treba da uradi Ivan Zeljković pa da izdefiniše stomak? :D Ja mislim da ni posle milion treninga ne bi imao nikakav efekat...

Pa odigram,aktivno mozda sat-2 sve zavisi kolko smo dobra ekipa :D...Inace za taj struk,ja radim sa 20 kg,a imam 79kg na 192cm...

U mnogo je kume :D Mislim imaćeš jači core ali proširiće ti se struk. Što se tiče basketa, opet zavisi...Ja ga igram 2-3 puta nedeljno i oznojim se i sve ali realno mnogo ćeš više skinuti ako odeš da trčiš konstantno 20 min ili koliko već možeš ili da voziš bajs jakim tempom. Osim ako nemaš stil igre kao D Rose :D

***,nemam taj dobar tajming(mogu da povucem obruc,ali ne i da kucam),ti jer mozes da kucas?

Mogu, sa nekih 97 kg i 196 cm visine... Sa jednom rukom opušteno, Dok sam bio mlađi i lakši...od prilike sa tvojom kilažom kucao sam i alley oop i iza leđa i svašta :D
E sad stvar je u tome da sam vremenom dobio masu, ali uglavnom mišiće i da sam ojačao noge u teretani kao i trbušnjake i sve ostalo. A što se tiče same tehnike skoka jako je bitna, ali i da ne preteruješ u pokušajima ako ti malo fali, jer sam ja tako razvalio koleno par puta za ozbiljno. Bolje sačekaj da ojačaš dovoljno i onda kucaj bez previše naprezanja.

Druže, šta misliš koliko ovih treninga treba da uradi Ivan Zeljković pa da izdefiniše stomak? :D Ja mislim da ni posle milion treninga ne bi imao nikakav efekat...

Ne znam dal si primetio gore da sam napisao ,,Da je i ishrana vazan deo treninga,,

a drugo momak koji je pokrenuo temu je rekao da ojaca stomak i da otrkije plocice,
pa ne verujem bas da ima 17 kg sala oko stomaka.

a jos sa ovakvim treningom Ivan Z. ne bi mogao ni do pola da izvuce jedno dizanje.))

Ne znam dal si primetio gore da sam napisao ,,Da je i ishrana vazan deo treninga,,

a drugo momak koji je pokrenuo temu je rekao da ojaca stomak i da otrkije plocice,
pa ne verujem bas da ima 17 kg sala oko stomaka.

a jos sa ovakvim treningom Ivan Z. ne bi mogao ni do pola da izvuce jedno dizanje.))

Pa jesi,ali si rekao da je trening vazniji...Evo preciziraću...KARDIO TRENING :D On je najbitniji za liniju.

Pa odigram,aktivno mozda sat-2 sve zavisi kolko smo dobra ekipa :D...Inace za taj struk,ja radim sa 20 kg,a imam 79kg na 192cm...

.. prepolovi tegove na deset kg,
.. premala ti je telesna težina u odnosu na visinu, moraš da povećaš masu, bar za deset kg,
.. dobro bi bilo da u ishranu ubaciš svežu ribu, po mogućstvu pečenu na roštilju, dinstanu junetinu i konjetinu...
.. da bi lepo odradio trbušnjake vežbe moraju da budu raznovrsne, znači dodati još i malo uvrtanja, prvo na prazo, a zatim sa nekim opterećenjem i recimo na spravi za propadanje ili na vratilu podizanje nogu, skuplene ili opružene, a kad ojačaš donji deo abdomena, dodaš i neko opterećenje... i naravno malo trčanja, po mogućstvu na travi, nikako po betonu( ne znam gde živiš, ali naTašu su napravili jako lepu tartan stazu)
.. ako voliš da plivaš, to je još jedan izvanredan vid rekreacije, s'tim što tu rade sve mišiće grupe, pa tako i trbušnjaci...
.. to bi bilo, onako, u naj kraćim crtama...
Pozz

U mnogo je kume :D Mislim imaćeš jači core ali proširiće ti se struk. Što se tiče basketa, opet zavisi...Ja ga igram 2-3 puta nedeljno i oznojim se i sve ali realno mnogo ćeš više skinuti ako odeš da trčiš konstantno 20 min ili koliko već možeš ili da voziš bajs jakim tempom. Osim ako nemaš stil igre kao D Rose :D

.. sa trčanjem od dvadest minuta ništa ne može da se uradi, to je čist gubitak vremena, bez ikakvog efekta...

Back