koliko cesto mjenjate carape ???

carape mjenjam ...

• jednom dnevno

• drugi - treci dan

• jednom tjedno

• kada se raspadnu

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ja sam jedamput dnevno ubo, al nemas opciju...leti kad mi se znoje noge iako ne smrde nikad, menjam i po par puta dnevno jer ih perem i rashladjujem kad god stignem
a i zimi znam kad dodjem sposla operem noge i navucem ciste.

prosle godine na odmoru setali ceo dan nekim predelima tamo, ja stigo na cesmi ljudi okolo sede piju vodu odmaraju noge...kad sam ja dosao na red ja svoje i operem, ostavim da se osuse i navucem nove ciste carape koje sam nosio u rancu. vidim kako me ljudi cudno gledaju misle da sam manijak :mrgreen:

A zašto nema ankete na ijekavskoj temi?

I zar je nekom toliko neshvatljivo da se čarape menjaju dva-tri puta dnevno da nije mogao da postavi tu opciju? Mada se ove u kojima radim raspadaju sve da sam ih nove izjutru nazuo.

imala sam jednog dečka koji je to radio... s tim što on nije nošene nije prao, bacao ih je u kantu, kupovao svaki dan po više pari.
mali je korak od urednosti do opsesije... :lol:

imala sam jednog dečka koji je to radio... s tim što on nije nošene nije prao, bacao ih je u kantu, kupovao svaki dan po više pari.
mali je korak od urednosti do opsesije... :lol:

To isto radi i komicar Jerry Lewis, trosi mesecno po 500 dolara na carape, jer obozava osecaj kada noga ulazi u novu carapu. Govorili su mu da je lud, on je odgovarao, zasto lud pa drugi trose puno vise na kokain : ).

Sjecam se spike pojedinih nasih baustelaca koji su isli raditi u Rusiju tokom ranih osamdesetih. Kupovali su crne carape, nosili jedan dan poštujuci postulate funkcionalnog urbanizma i onda ih bacali u kantu za smece. Ovim posljednjim postupkom su se ipak nesvjesno odupirali izazovima Lefebvreove urbane revolucije.

Back