Колико ће Комунистичка партија освојити на следећим републ. изборима?

колико ће КП добити гласова на следећим изборима

• 0,4%

glasova: 41 75,9%
  • 5% и више

glasova: 13 24,1%

• Ukupno glasova
    54
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad će svi crvendaći da glasaju za Đikija...........

На мартовским републичким изборима, Демократска странка који предводи социјал-демократа друг Ђилас, биће једина странка која је левичарска - не рачунајући групу за коју у јавности постоје сумње да се ради о гангстерима који се лажно представљају као социјалисти. Такође, ДС је, поред СРС, једина странка за коју можемо бити 100% сигурни да неће ући у пост-изборну коалицију са Александром Вучићем и СНС + сателити. По мом мишљењу на републичким изборима Демократска странка ће освојити 18 - 20 %, док на изборима за град Београд мислим да ће ДС освојити 25% гласова. Шта ви мислите?

Из разлога што Комунистичка партија на ове изборе на жалост неће изаћи, мој глас иде другу Ђиласу и ДС.

Izvor mi nije rekao da li ce se ici na izbore ili nece, vec mi je samo opisao stanje u partiji.
Na osnovu tog stanja bilo je jasno da partija nece izaci na izbore.
Ako je bilo jasno meni, trebalo je biti jasno i tebi.

Obecao si nam svoj stav kada se donese odluka.
Prevario si.
Pitaj izvor za moj stav recice ti.

A što ne za Tadića?

(...)

Лепо сам написао горе - гласам за странку друга Ђида јер је левичарска и једина је странка, уз СРС, за коју сам 100% сигуран да неће ући у пост-изборну коалицију са СНС + сателити.

А и разлога што то неким паметњаковићима не изгледа као довољно објашњење, поставићу неке YU - тјуб снимке.

Poslednja izmena:
Komunizam je izmislila jedna grupa kapitalista kako bi ga podmetnula drugoj grupi da buši i pravi probleme.

U bajku o jednakosti može da poveruje samo neko ko nije radio u grupi da se uveri kako ima i krivinaša koji se izvlače i magaraca koji vuku dok ne ukapiraju da kad već vuku ne treba da vuku i krivinaše.

Sve u svemu komunizam je jedna davno pročitana subverzivna sekta koju su organizovali i finansirali stari centri moći sa ciljem narušavanja slobodnog razvoja mladih kapitalističkih društava .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back