Koliko brinemo o sebi i svom zdravlju?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
392.670
Citam teme o zdravom životu, otvaraju se teme o lecenju biljem, zatim o raznim iskustvima vezano za bolesti i savetima kako ocuvati svoje zdravlje
ili doprineti boljem zdravlju, i sama otvaram mnoge takve teme i onda mi pade na pamet razmišljanje citajuci sve to.. koliko mi ustvari brinemo o svom zdravlju i kako ?

Da li idete redovno na preventivne preglede i šta sve radite da biste bili zdravi, pre svega sebi a onda i svojoj porodici.?

Citam teme o zdravom životu, otvaraju se teme o lecenju biljem, zatim o raznim iskustvima vezano za bolesti i savetima kako ocuvati svoje zdravlje
ili doprineti boljem zdravlju, i sama otvaram mnoge takve teme i onda mi pade na pamet razmišljanje citajuci sve to.. koliko mi ustvari brinemo o svom zdravlju i kako ?

Da li idete redovno na preventivne preglede i šta sve radite da biste bili zdravi, pre svega sebi a onda i svojoj porodici.?
Idem na preglede često,pogotovo što sam paničar i hipohonder,pa imam neizdrživu potrebu da proverim svaki poremećaj uobičajenog stanja :D

Isao sam do nedavno na redovne pregleda,sada sam to zapustio,jer godinama slusam,jedne te iste price.Kada mi se slosi odvezu me u ambulantu,oni daju neke injekcije i infuziju i tako u krug.Tako ce i biti dok srce i mozak izdrze.Nemam vise zivaca da me stalno vrte u krug i traze jedne te iste nalaze,a meni ti nalazi ne pomazu nista,a specijalisti ih ni ne pogledaju kako treba.

Poslednja izmena od moderatora:

Back