Reče mi neko da uzimaju u Intezi 10%, što mi deluje neverovatno. Ode mi 100 evra ako je tako... Ta osoba što mi je to rekla nije baš stručna i navodno su mu tako u banci rekli, a ja mislim da je pomešao tu nešto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reče mi neko da uzimaju u Intezi 10%, što mi deluje neverovatno. Ode mi 100 evra ako je tako... Ta osoba što mi je to rekla nije baš stručna i navodno su mu tako u banci rekli, a ja mislim da je pomešao tu nešto.
Ok, super.
Je li mogu odjednom 900 evra da podignem ili ima neki limit?
Ok, super.
Je li mogu odjednom 900 evra da podignem ili ima neki limit?
Za to ti treba druga kartica, internet visa je samo za net plaćanje. Ako hoćeš da primaš pare preko kartice i podižeš treba ti visa elektron i drugi račun. Meni do sada nisu skidali nikakvu proviziju evo već godinu dana...
Da u Intesi peljeseMeni su od 80$ skinuli 20 za transakcije
Da u Intesi peljeseMeni su od 80$ skinuli 20 za transakcije
Prećeruješ
Moje transakcije su sa inostranstvomi tada deru
Ove lokalne su jeftinije
![]()
Sve moje transakcije su sa inostranstvom i nikada mi ništa nisu skinuli
Super za tebe, ali ja znam da racunam do 80i znam koliko sam potrosio a koliko su skinuli
![]()
Nema teorije da mu skida 20 evra na 80, pa to je 38%.
Do sada paypal skine oko 3% čini mi se, jer svaki put kada mi je uplaćivao po 100 evra, bilo bi +97.
I moja transakcija je sa inostranstvom, tj. Kroasanijom.
Ma Anđelko se budališe konstatno. Plus zarađuje tako što je u click ringu za adsense dok ga ne ukebaju pa ispuši kod google-a za sva vremena. Meni su skidali proviziju do 3€ skrill i paypal dok banka nikad ništa nije uzimala osim kada sam ja stavljao pare na račun. Tada ti uzmu na kursu.
A što treba VISA elektron? Mislim da treba samo za bankomat?
Ja mislim da se na šalteru diže lova sa onom klasičnom.