Koliko banka uzima sa internet kartice?

Za to ti treba druga kartica, internet visa je samo za net plaćanje. Ako hoćeš da primaš pare preko kartice i podižeš treba ti visa elektron i drugi račun. Meni do sada nisu skidali nikakvu proviziju evo već godinu dana...

Jesi siguran da treba i ta visa elektron?
Onu sam vadio deset dana i lupio bar 20 potpisa.
Dobio sam dve kartice,
jednu visa plastičnu čipovanu
drugu papirnu za šalter

Nema teorije da mu skida 20 evra na 80, pa to je 38%.

Do sada paypal skine oko 3% čini mi se, jer svaki put kada mi je uplaćivao po 100 evra, bilo bi +97.

I moja transakcija je sa inostranstvom, tj. Kroasanijom.

Ma Anđelko se budališe konstatno. Plus zarađuje tako što je u click ringu za adsense dok ga ne ukebaju pa ispuši kod google-a za sva vremena. Meni su skidali proviziju do 3€ skrill i paypal dok banka nikad ništa nije uzimala osim kada sam ja stavljao pare na račun. Tada ti uzmu na kursu.

Ma Anđelko se budališe konstatno. Plus zarađuje tako što je u click ringu za adsense dok ga ne ukebaju pa ispuši kod google-a za sva vremena. Meni su skidali proviziju do 3€ skrill i paypal dok banka nikad ništa nije uzimala osim kada sam ja stavljao pare na račun. Tada ti uzmu na kursu.

A što treba VISA elektron? Mislim da treba samo za bankomat?
Ja mislim da se na šalteru diže lova sa onom klasičnom.

Poslednja izmena:
A što treba VISA elektron? Mislim da treba samo za bankomat?
Ja mislim da se na šalteru diže lova sa onom klasičnom.

Uvek oni koriste elektron karticu kad dižeš pare ako je ti nemaš, ovako koriste tvoju. Imam dva devizna, prvo sam otvorio jedan za visa internet ali nisam znao da je taj račun samo za plaćanje. Kad su počele da mi stižu pare rekli su mi da moram odtvoriti drugi račun za to jer je onaj namenjen samo za net kupovinu i ti ga dopunjuješ u banci. Na temu, do sada mi nisu skidali proviziju ni sa jednog računa osim kada stavljam pare na net račun, tada uzmu nešto malo na kursu.

Provizija za uplate za iznose od 100,01 do 10.000 EUR je 0,25%, a min 300 RSD (ako je 0,25% manje od 300 RSD, naplaćuje se 300 RSD u evrima).
kod isplate maksimalan iznos na bankomatu je 30,000 dinara po transakciji. Nikad nemoj devize da dizes sa karticom na bankomatu jer je kurs po kojem ti racunaju kurs banke a ne onaj u menjacnici
za vise od 3.000 evrica moras najaviti banci dva dana ranije

Back