prvepruge
Domaćin
- Poruka
- 4.777
U Srbiji se vodi rat izmedju vlasti i opozicije, preCednik stalno istice kako se zivi u "zlatno doba", da je nikad veca plata u istoriji drzave Srbalja, da se putuje, kupuju stanovi, novi elektricni automobili, cak i parizer. A opozicija ( i neki nasi forumasi) da je tesko sastaviti kraj sa krajem (ili kraj sa pocetkom, valjda), da sve pojede inflacija pa se nema ne za nove stanove u BograduNaVodi, nego neki (nasi forumasi pogotovo) kukaju kao im je ne samo meso preskupo u odnosu na cene u Norveskoj (u kojoj inace nikada nisu bili) nego je i taj parizer luxuzna roba.
Pa stoga, koliki su vasi mesecni prihodi, znam da sa njima mozete preziveti (jel svakodnevno kuckate na Krstarici, a bogami i interMet kosta neke novce ako vec i ne i samo vreme) ali da li ste onako opusteni, mislim da nema svakomesecnog grca "koliko i sta"?
(logicno je da mislim na srpske mesecne prihode jer pisem o preCedniku i forumasima koji svaka 2 meseca postavljaju temu o mesu koje sebi ne mogu da priuste)
I u tu cast:
Pa stoga, koliki su vasi mesecni prihodi, znam da sa njima mozete preziveti (jel svakodnevno kuckate na Krstarici, a bogami i interMet kosta neke novce ako vec i ne i samo vreme) ali da li ste onako opusteni, mislim da nema svakomesecnog grca "koliko i sta"?
(logicno je da mislim na srpske mesecne prihode jer pisem o preCedniku i forumasima koji svaka 2 meseca postavljaju temu o mesu koje sebi ne mogu da priuste)
I u tu cast:
Poslednja izmena: