Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Znaci putin je gledao navodno kako ubijaju ruse na istoku ukrajine i nista nije radio ... cekao 8 godina , sta ?Па да, рат кој је трајао прошлих осам година коначно престаје
Mozda ti znas ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci putin je gledao navodno kako ubijaju ruse na istoku ukrajine i nista nije radio ... cekao 8 godina , sta ?Па да, рат кој је трајао прошлих осам година коначно престаје
Juzna Koreja sa 50 miliona stanovnika i teritorijom jedva vecom od Srbije ima veci ukupni BDP od rusije, a onaj po glavi stanovnika da i ne spominjem.Ja sam za to da ovaj rat prestane ... a nikada nisam pozivao na ubijanje ikoga.
Rusija je dovoljno ubijena od svojih vlasti ... sto bi rekli sami sebe su kaznili na bedu.
A da su pametni , do sada bi barem prejebali BDP jedne Italije ...
Па да, Путин је један чекиста ког не интересује народ колико геополитика. Свако добро које дође његовом народу није зато што га занима, већ као сајд ефект да тако кажем. Овај рат је дошао након што је ситуација прешла из идеалне за њега (украјина никад не би у НАТО или ЕУ са сепаратистима у границама, превелик проблем за њих) у јако лошу (Украјинци су кренули опет нешто да бомбардују, прешли диверзантима кроз Руске границе да би дошли до Луганска, Амери нешто се курче опремом мало пре него што су ови изглумели вежбу, итд.)Znaci putin je gledao navodno kako ubijaju ruse na istoku ukrajine i nista nije radio ... cekao 8 godina , sta ?
Mozda ti znas ?
"GDP is important to me"Juzna Koreja sa 50 miliona stanovnika i teritorijom jedva vecom od Srbije ima veci ukupni BDP od rusije, a onaj po glavi stanovnika da i ne spominjem.
To se vise odnosi na one koji samo mere patku po pitanju oruzja, a nemaju ni leba da jedu (Pakistan, S. Koreja, gnjusija).БДП национализам не води нигде него до понижења и смрти нације
Da imamo bogatu istoriju ...Ljudi,vi koji niste Srbi a komentarisete,shvatite da Srbin tesko podpada pod uticaje,da je samosvestan i tvrdoglav tako da ne pisete neke stvari a ne znate osnovu mentaliteta jednog Srbina.
Necu ni kako ja hocu po nekada......valjda kapirate sta sam napisao.
Onaj ZX inace banovani je imao zesce provale upravo prvog dana rata ...
To su bile solidne bljuvotine , nesto u fazonu uzimamo ukrajinu za 48h itd
Koliki mamlaz mozes biti i hvaliti rusoludake koji ubijaju bratski narod ... to moze samo luda glava koja cita informer 0-24h i pritom urla da zapad umire ...
Prepogatu i ponosnu......Da imamo bogatu istoriju ...