Koliki je utjecaj ruske propagande u Srbiji?

Ivan Grozny

Zainteresovan član
Poruka
347
Koliko je meni poznato, Ukrajina i Srbija imaju ok odnose. Ukrajinci nisu priznali kosovo, pravoslavan su narod i generalno se ne petljaju u vasu drzavu.

S druge strane, kolicina lazi, mrznje upucena ka ukrajinskom narodu, njihovom predsjedniku, drzavi i vojsci u zadnjih 2 mjeseca kako u srpskim medijma, ulici, pa tako i na ovom forumu - je na visokim razinama.

Trenutno ima vise ukrajinaca u izbjeglistvu nego sto Srbija ima stanovnika, a u Srbiji je prisutno konstano pisanje po tim ljudima sirenjem nekakvih prica o rusima koji se brane, bio oruzju, NATO-u i slicno.

Moze li se reci da srbi ne vole ukrajince (ne znam zasto su vam se zamjerili) ili je to sve posljedica FSB propagande koja je u Srbiji posebno jaka ?

Руси немају ниједан медиј у Србији, за разлику од пронато медија који држе и приватне и државне. Пре ће бити да грађани презиру нато пропаганду па логично подржавају другу страну.
Meni je jasno da netko ne voli NATO.
No Ukrajina nije u NATO-u. Dapace postoje odredjene slicnosti sa Srbijom 99', puno veca sila napada manju (jedino sto je agresija na njih neusporedivo jaca).

No opet se cuju vrlo negativni komentari kontra te drzave, predjsednika, naroda i vojske.

To mogu objasniti najlakse utjecajem dobro ciljane FSB propagande, ali ti si misljenja da to dolazi iz srpskog naroda tj. gradjana direktno ?

Руси немају ниједан медиј у Србији, за разлику од пронато медија који држе и приватне и државне. Пре ће бити да грађани презиру нато пропаганду па логично подржавају другу страну.
Lazes kao Vucic.

https://sputnik.rs/rs/

A naslovne strane rezimskih tabloida su 90% popunjene ruskom propagandom.

No Ukrajina nije u NATO-u. Dapace postoje odredjene slicnosti sa Srbijom 99', puno veca sila napada manju (jedino sto je agresija na njih neusporedivo jaca).

No opet se cuju vrlo negativni komentari kontra te drzave, predjsednika, naroda i vojske.

To mogu objasniti najlakse utjecajem dobro ciljane FSB propagande, ali ti si misljenja da to dolazi iz srpskog naroda tj. gradjana direktno ?
Nema sta da volimo Nato , niti rusiju ...

Dok je nasa realnost u EU , nato i rusija nam nisu potrebne.

Situacija je ovakva:
Srbi nemaju ništa protiv Ukrajinaca, dapače, mnogo toga ih veže (kao što je i navedeno u uvodnom postu).
Ali imaju protiv "nacista i narkomana" koji vode Ukrajinu i upropaštavaju Ukrajince: e, to je posljedica ruske propagande.
Ali ne samo ruske, nego je popularno biti "sam protiv svih": onda si gord i važan, i imaš informacije koje obični smrtnici nemaju, ne vjeruješ mainstram medijima jer "nisi ovca i imaš ti svoju glavu s kojom misliš". Istraživanja su jasno pokazala da antivakseri i drugi teoretičati zavjera osjetno češće podupiru Putina.
Ukratko, problemi s vlastitim egom. :ok:

Mislim na pozivanje zapada na suverenost ukrajine a pogazio je suverenost srbije i sve što se desilo nakon toga. Ukrajina tu nije bitna srbima, bitno je da ruske kasetne bombe nisu padale po srbiji dok su zapadne padale mnogo puta. To je to, rusima ne treba propaganda u srbiji, zaista.

Мислим да је обрнуто дечак
unknown.png

1650622746283.png

1650622780324.png

Да осим што та сличност са Србијом 99 је комплетно ретардирана са обзиром да је ситуација поприлично сличнија Хрватској 91е.
НеТко жели да глуми да је Крим Косово, итд.

Наравно, више волимо Украјинце него Руше. Дође дан кад ће се Путин наћи у руке Владимира и Виталија Кличка, као и у руке другим познатим украјинским борилачким спортистима. Биће му мало два ока за плакање.

Наравно, више волимо Украјинце него Руше. Дође дан кад ће се Путин наћи у руке Владимира и Виталија Кличка, као и у руке другим познатим украјинским борилачким спортистима. Биће му мало два ока за плакање.
Много се поистовећујеш са курвинским народом и инцестуалном браћом Кличко

Koliko je meni poznato, Ukrajina i Srbija imaju ok odnose. Ukrajinci nisu priznali kosovo, pravoslavan su narod i generalno se ne petljaju u vasu drzavu.

S druge strane, kolicina lazi, mrznje upucena ka ukrajinskom narodu, njihovom predsjedniku, drzavi i vojsci u zadnjih 2 mjeseca kako u srpskim medijma, ulici, pa tako i na ovom forumu - je na visokim razinama.

Trenutno ima vise ukrajinaca u izbjeglistvu nego sto Srbija ima stanovnika, a u Srbiji je prisutno konstano pisanje po tim ljudima sirenjem nekakvih prica o rusima koji se brane, bio oruzju, NATO-u i slicno.

Moze li se reci da srbi ne vole ukrajince (ne znam zasto su vam se zamjerili) ili je to sve posljedica FSB propagande koja je u Srbiji posebno jaka ?
Uticaj ruske propagande je nikakav.
Lelemudi više slušaju šta nudi USA za muljanje.
Po broju NVO vidimo iz koje su kuhinje.
Tu su i SBB N1 i "Danas" sa svojim američkim "istinama", nadjite obrnut primer...

A ovde otvoriš li "Rusku Prodavnicu Čokolade" ili apoteku "Sibirsko zdravlje" odmah kreće NATO i MI6 panika

Много се поистовећујеш са курвинским народом и инцестуалном браћом Кличко

Треба да те буде срамота да напишеш да је украјински народ курвински. Ваљда је овде упитно како ти можеш да верује светским лидерима. Да ли неко сем неписмених фудбалских навијача може да поверује у овакве изговоре за агресију на једну независну земљу. Znači zbog situacije u Donbasu, koji je na samom istoku Ukrajine, ste odlučili da napadnete i ostatak Ukrajine, onako usput...
Најгоре од свега што људи мисле да ти људи у Украјини( међу којима има доста Руса, који су такође побегли) желе да живе у Русији. Осим пар којима одговара корумпираност руског система нико више то не жели зато су и бежали на запад,а не у Русију кад је "ослобађање" почело.

Situacija je ovakva:
Srbi nemaju ništa protiv Ukrajinaca, dapače, mnogo toga ih veže (kao što je i navedeno u uvodnom postu).
Ali imaju protiv "nacista i narkomana" koji vode Ukrajinu i upropaštavaju Ukrajince: e, to je posljedica ruske propagande.
Ali ne samo ruske, nego je popularno biti "sam protiv svih": onda si gord i važan, i imaš informacije koje obični smrtnici nemaju, ne vjeruješ mainstram medijima jer "nisi ovca i imaš ti svoju glavu s kojom misliš". Istraživanja su jasno pokazala da antivakseri i drugi teoretičati zavjera osjetno češće podupiru Putina.
Ukratko, problemi s vlastitim egom. :ok:
Nista ti ne razumijes
Zapad je napravio velike zlocine nad Srbima ,priznao avnojevske granice 1992 ,podrzao hrvatske naciste da stvore novu NDH i etnicki je ociste kao i pola BIH od 1 miliona Srba
Direktno su se ukljucili u rat na strani Muslimana i Hrvata i bombardovali Republiku Srpsku 1995 a onda i Srbiju 1999 oteli Kosovo ,sankcije 1992 itd
duga je lista zlocina koje su napravili Srbima i ti ocekujes da ih Sbni vole i olako nasjedaju na njihovu propagadu ,Postoje i medju Srbima takvi mazohisti ali to su oni koji nisu osjetili zlocine na svoj kozi i zive u iluziji ili razni nvo placenici ali generalno srbi ih preziru
A na Rusiju gledamo kao srpske osvetnike i imperiju koja ce ispraviti nepravdu pocinjenu Srbima devedesetih

Треба да те буде срамота да напишеш да је украјински народ курвински.
Па да, ја знам пар турака и арапа који ти могу рећи колико је то курвински народ.

Иначе да одговорим на остатак овог спама
Ваљда је овде упитно како ти можеш да верује светским лидерима. Да ли неко сем неписмених фудбалских навијача може да поверује у овакве изговоре за агресију на једну независну земљу.

wtf ahahahhahaha дакле требам да верујем Бидону, а не оним неписменим фудбалским навијачима не знам измишљеним за разлику од нашег навоз батаљона кој није формиран од стране нацика хулигана. Та независна земља се рокала руски народ кој је хтео да је напусти са обзиром да питање њене територије никад није решено већ 8 година и ови су упали да помогну

Znači zbog situacije u Donbasu, koji je na samom istoku Ukrajine, ste odlučili da napadnete i ostatak Ukrajine, onako usput...

Да, зато што је сваки пример украјинског држављанства постао антирусија. Украјина као држава је једна перемога земља која је саграђена на поклоњеној територији. Ако они неће да дају Донбас онда ће морати дати Кијев јер ако тога не буде рат се наставља.

Најгоре од свега што људи мисле да ти људи у Украјини( међу којима има доста Руса, који су такође побегли) желе да живе у Русији. Осим пар којима одговара корумпираност руског система нико више то не жели зато су и бежали на запад,а не у Русију кад је "ослобађање" почело.

Боли ме ***** шта желе усташе лмао, побегли су да би могли да се курвају за новац, курварски народ.

Back