Kolika vam je plata???

Koliko i dali zaradjujete???

• ne zaradjujem!

glasova: 32 21,8%
  • da zaradjujem priblizno 100eura

glasova: 3 2,0%
  • da zaradjujem priblizno 200eura

glasova: 20 13,6%
  • da zaradjujem priblizno 300eura

glasova: 19 12,9%
  • da zaradjujem priblizno 400eura

glasova: 17 11,6%
  • da zaradjujem 500 ili vise od 500...

glasova: 56 38,1%

• Ukupno glasova
    147
  • Anketa je zatvorena .
Osetio sam potrebu da reagujem na ovo o zdravoj hrani. Slatko sam se Nasmejao kada sam procitao da se u Srbiji zdravo hrani. :hahaha: U Srbiji je ogroman procenat ljudi sa visokim krvnim pritiskom, holesterolom i srcanim oboljenjima, i to pre svega zahvaljujuci nezdravoj i masnoj ishrani. Pogledajte samo koliko ima gojaznih! Sa druge strane, japanci su poznati po zdravom nacinu ishrane, a to se odrazava i na njihov zivotni vek.

Osetio sam potrebu da reagujem na ovo o zdravoj hrani. Slatko sam se Nasmejao kada sam procitao da se u Srbiji zdravo hrani. :hahaha: U Srbiji je ogroman procenat ljudi sa visokim krvnim pritiskom, holesterolom i srcanim oboljenjima, i to pre svega zahvaljujuci nezdravoj i masnoj ishrani. Pogledajte samo koliko ima gojaznih! Sa druge strane, japanci su poznati po zdravom nacinu ishrane, a to se odrazava i na njihov zivotni vek.

Ni ne zna se koliko je bolesnih u Srbiji zato sto se ne ide kod lekara osim ako je nesto "ozbiljno". Za neka ziganja, glavobolje i sl. se ne ide kod lekara, nema redovnih pregleda/kontrola... dok nije kriticno, ljudi ni ne znaju da imaju problema.

Back