Bratislav90 Poznat Banovan Poruka 8.889 08.05.2009. u 03:20 - Kolika je plata profesorima na fakultetima? #1 1)filozofskom 2)ekonomskom 3)pravnom 4)fpn u Bg-u Ako se uopste i razlikuje hvala.
koca chemist Domaćin Poruka 3.215 08.05.2009. u 03:24 - Kolika je plata profesorima na fakultetima? #2 dodao bih na pmf-u jer mene isto zanima!
Revolveras Ističe se Poruka 2.903 08.05.2009. u 04:09 - Kolika je plata profesorima na fakultetima? #3 Po nekim informacijama koje su dosle do mene, plate se krecu od minimum 80 hiljada, pa na dalje, zavisno od broja predmeta.
Po nekim informacijama koje su dosle do mene, plate se krecu od minimum 80 hiljada, pa na dalje, zavisno od broja predmeta.
Arlington Road Iskusan Banovan Poruka 6.496 08.05.2009. u 04:44 - Kolika je plata profesorima na fakultetima? #4 Neki profesori tezgare na vise fakulteta.
Bratislav90 Poznat Banovan Poruka 8.889 08.05.2009. u 23:35 - Kolika je plata profesorima na fakultetima? #5 Revolveras: Po nekim informacijama koje su dosle do mene, plate se krecu od minimum 80 hiljada, pa na dalje, zavisno od broja predmeta. Kliknite za proširenje... Arlington Road: Neki profesori tezgare na vise fakulteta. Kliknite za proširenje... A jel iam neke razlike medju fakultetima ili..? Also kolika je plata asistentima? Pitam ovo cisto onako informativno, posto racunam nesto .
Revolveras: Po nekim informacijama koje su dosle do mene, plate se krecu od minimum 80 hiljada, pa na dalje, zavisno od broja predmeta. Kliknite za proširenje... Arlington Road: Neki profesori tezgare na vise fakulteta. Kliknite za proširenje... A jel iam neke razlike medju fakultetima ili..? Also kolika je plata asistentima? Pitam ovo cisto onako informativno, posto racunam nesto .