Savet je sigurno pametan, ali uz dodatak dobrog, jer od lošeg nikakve koristi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam nista pila,izvrsili su alko test.Wuestenkoenig:Ako je bila pijana moze da se desi da plati i vise od 50000,je ce morati i stetu da plati.Pa jesi li pila nesto?
Nas je neki saobracajac pomerio sa lica mesta.Ali ovi policajci koji su vrsili uvidjaj kazu da su videli dole auto i mislim da su rekli da su ga uslikali.bojan p:To je dobro. Još ako je bio tu kada su došli da rade uvišaj i uslikali ga ...
Budžovan, ali će usled viška šuški i nedostatka dokaza biti oslobođen.Dovla:Ako se radi o velikom Krajsleru sa tablicama ciji se broj lako pamti... ljudi... ovo je Srbija... taj je sigurno neki budzovan... sta mislite? Ko ce na kraju izaci kriv??
(
![]()
Da,ali sta ako i sudija bude neka dama?intra:Ma ne sekirajte se! Biće popustljive sudije prema jednoj dami![]()
Ma šta žene znaju o saobraćajuboemka:Da,ali sta ako i sudija bude neka dama?
Znači nije bilo koristi od mini suknjice?boemka:Bila sam kod sudije,kad ono sudija ZENA.
boemka:Bila sam kod sudije,kad ono sudija ZENA.Pre toga sam nasla kao neku vezu ali je ipak morala da mi da "minimalnu" kaznu 12000.I plus godina dana uslovno ili leti dozvola na 3 meseca.Uzas
.A i u posti sam nasla bila vezu tako da mi je taj decko sva pisma uzimao od postara i davao ih meni na ruke.Tako da bar tu nisam imala problema.Sada samo treba da skupim pare.Zalila sam se da mi daju na rate da placam.Skroz sam bez kinte,ako mi ne budu prihvatili ovo na rate pisem vam kako sam se provela u cuzi.