Koleno

zeronie

Početnik
Poruka
26
Ljudi, molim vas pomagajte, u oktrobru sam povredio koleno, otisao na Banjicu i stavili mi longetu, a dijagnoza istegao ligamente, nedelju dana kasnije odlazim opet na Banjicu, ali kod drugog doktora koji mi kaze da sam meniskus polomio, a ligamente istegao i ponovo mi stavlja longetu, nedelju dana nakon toga dolazim na kontrolu i on me salje na fizikalne terapije. Nakon dve nedelje i bez uspesnosti doktor me salje na magnetnu, ciji nalazi ukazuju na rascep roga meniskusa i totalnu-subtotalnu rupturu prednje ukrstene veze (ACL), on i dalje govori da su ligamenti istegnuti i zakazuje mi artroskopiju. Posto sam uradio artroskopiju i meniskus mi "usiven" (jedini sam kojem su to radili) on mi govori da cu morati da operisem i ligamente, a kao dijagozu stavlja leziju ligamenata. E sad da li se lezija operise i jel imao neko slican problem?
Molim vas pomozite, 4 meseca se vucem po lekarima, a ne znam i dalje sta mi je, svako mi daje drugu dijagnozu, kod koga god da odem :)

To je moj post, na koji nisam dobio odgovor, pa sam otovorio ovaj
Trenutno imam otok i netabilnost, nakon uradjene artroskopije, ona je uradjena 16. januara
Bio sam na kontroli i radice mi i ligamente, pukli su i to je zavrsna dijagnoza

Back