KOLEKTIVNO UPOZNAVANJE,NEUDATIH I NEOZENJENIH !

Mi imamo velike mogucnosti u zivotu,jer zivimo u lepoj i srecnoj zemlji Srbiji.Ali,nisu svi u ovoj izuzetnoj zemlji

srecni.Postoji ne samo u beogradu,vec u celoj nasoj lepoj,ogroman broj neudatih devojaka,kao i mladica,koji su

iz raznoraznih razloga,imali tu nesrecu,da ostanu van brakova,da zive sami i usamljeno.Naravno,svi oni,i sve one,

vec su malo "precvetali",malo su izgubili onu zivotnu energiju i radost zivljenja,koja je tako potrebna svima nama.

U vezi toga,dosao sam na ideju,da bi trebalo jedanput mesecno,da organizujemo nesto,na podobit Sajma .

Na toma Sajmu,okupile bi se sve slobodne devojke i slobodni mladici.Naravno,trebalo bi da dodju i oni malo

stariji kandidati.Ja sam to zamislio,nesto kao Sajam automobila,sa rostiljom,standovima,i svakojakim zabavnim

stvarima.Lokaciju sam imao u vidu.ispred Gradske Skupstine (stari dvor),gde su odrzavane i kolektivne

svadbe,ako se secate.Mislim da bi ta manifestacija,bila korisna,zabavna,i mnogo bi pomogla,da se mladi ljudi

zeljni sklapanja brakova,kao i neobaveznih sklapanja poznanstva,radi druzenja i eventualnih erotskih zblizavanja.

Moramo nekako pomoci,tim divnim usamljenim devojkama i mladicima,koji bi zelelli poznanstvo i ljubav,ali

nemaju hrabrosti i smelosti,da ta svoja osecanja pokazu,pripadnicima suprotnog pola.i

Moj predlog je takodje,da onaj par,koji prvi objavi,da ce kod njih,doci do braka,da sve troskove Svadbe,podmiri

Skupstina Grada Beograda.!:heart::heart::heart:

mizaca - Draga nasa omiljena komentatorko.Pa zar stvarno mozete i pomisliti,da bi taj '' SAJAM EMOCIJA,mogao da bude " zatvorenog" tipa.
Pa naravno,da bi on obuhvatio,sva usamljena nezna srca,diljem nase domovine.Bice tu izlozeni,svi najnoviji modeli devojaka,kao i oni,koji su
starijeg godista,koji su u dobrom stanju.Koji su vec "rabljeni",ali su ocuvani i u dobrom "upotrebnom" stanju.Dakle svi modeli,svih godista,ali uz
samo jedan uvjet,da njihovo srce,u momentu kada budu "izlozeni" na Sajmu,ne pripada nikome,vec su u "stend baj" stanju.

Back