Kolekcionarstvo

Nemam.

Postoje dva tipa ljudi, prvi koji zive u proslosti i drugi koji su okrenuti buducnosti. Ovi prvi su poznati po sakupljanju celog zivota svega i svacega, posedovanje fotoaparata je obavezno. Zanimljivo u vezi ova dva tipa ljudi su stanovi u kojima obitavaju, prvima je stan zatrpan namestajem, kod drugih prostor je svetao sa dosta sunceve svetlosti uz najosnovniji namestaj. Nemaju zavese, roletne ili venecijanere kojima se kriju od pogleda drugih.

Trenutno, kolekcionar sam i vijerni čitač stripova Alan Ford,
skupljam takođe kesice šećera koje kupim iz raznoraznih kafea i gradova kada naručim kaficu.

Prije sam kolekcionirao neke gejmerske časopise "Bonus" itd., razne stripove,
a imam i primjerak jednog hr časopisa "PC Play" iz 1999. vrhunski kvalitet i očuvan extra zadržao je i neki poseban miris koji me vraća u djetinjstvo,
takođe imam album SP u fudbalu iz 1998,
kolekcija svega toga mi budi neke nostalgično dobre emocije.

Kolekcionarstvo nije loša stvar, unosi odr. količinu smisla u život, kako kome.

šta mislite o ovoj sklonosti nekih ljudi?

imate li svoju kolekciju nečega?

možda je vreme da postanem kolekcionar i tako se zaokupim nečim i usmerim strast.
dajte mi neki predlog šta bih mogao da skupljam?

Pokusaj da kupis neki gramofon,pa nabavljaj gramofonske ploce.Muzika sa ploca ume lepo da opusti i oraspolozi coveka...CD mi je nekako...svakodnevan,svako ima cedeove.Al da znas,bolest kolekcionarska je duga,teska i neizleciva.Doduse,postoji lek - kad odes u zemlju.Salim se :) pa kreni sa necim,kupi kinoprojektor i filmsku kameru 8mm,jos mogu da se nabave filmovi za nju.Crno-beli su interesantni.Budi kino amater,upoznacu te sa Markom iz kino - laboratorije na Karaburmi.
Bilo kako,sa cim god da krenes,tesko ces kasnije da se "skines" sa toga.
pozzz

Back