koleginica me planira za oplodnju

menna:
Bozeeee...gde si ti odrastao? Ko je tebe vaspitao? Jel si mozda pod lekarskim nadzorom? Trebalo bi.... takovo razmisljanje je bolesno.

Eeeeee, zna on zasto to misli!!!!
Cak i u urbanim sredinama se i dan danas koristi ta stara vradzbina....ako za nju nisam cula jedno bizilion puta, a znam i ribe koje su to uradile..(imam poverljivu facu pa svasta znam o svakome :D )
Najjednostavnija varijanta je menstrualna krv tipu u kafu....
Da se razumemo...JA to ne bih uradila nikad i nikom i ni za sta na svetu...
Ali radi se, a rade se i gore stvari.

tweet-tweet:
Eeeeee, zna on zasto to misli!!!!
Cak i u urbanim sredinama se i dan danas koristi ta stara vradzbina....ako za nju nisam cula jedno bizilion puta, a znam i ribe koje su to uradile..(imam poverljivu facu pa svasta znam o svakome :D )
Heh, dobra stvar je što ja ne pijem fuka...

Radi se, tachno, ali je pitanje koliko vradzbine zaista deluju. Jedan moj ex je dohvatio da me lize kad sam imala mecu (naravno, tushirala sam se pre toga) i koliko god da sam se opirala takvoj ideji (sex pod menstruacijom mi je ok, ali liz, brate mili ..) on je vishe insistirao ... da bi na kraju rekao - sada cesh biti zauvek moja. Pa, bili smo par godina zajedno, ali nishta od onog 'zauvek'.

Vesela_zena_beogradska:
Radi se, tachno, ali je pitanje koliko vradzbine zaista deluju. Jedan moj ex je dohvatio da me lize kad sam imala mecu (naravno, tushirala sam se pre toga) i koliko god da sam se opirala takvoj ideji (sex pod menstruacijom mi je ok, ali liz, brate mili ..) on je vishe insistirao ... da bi na kraju rekao - sada cesh biti zauvek moja. Pa, bili smo par godina zajedno, ali nishta od onog 'zauvek'.

Pa ovome nije upalilo....ali mora da te zesce gotivio cim je to uradio....
i meni se desilo.... :oops:

Stvarno ne mogu da verujem da neko moze da obraca paznju na takve gluposti tipa menstrualna krv u kafu, dlake i slicne budalastine.

Nije mi jasno kako i dan danas urbani i obrazovani ljudi mogu da, 'ajde mozda ne da veruju, ali da imaju neko skriveno strahopostovanje prema magijskim ritualima najbesmislenijeg karaktera! A srecem i danas mnogo njih koji otprilike kazu "cuti, ljudi svasta umeju i svasta rade"

Ma daaaaaaj

lyon69:
Stvarno ne mogu da verujem da neko moze da obraca paznju na takve gluposti tipa menstrualna krv u kafu, dlake i slicne budalastine.

Nije mi jasno kako i dan danas urbani i obrazovani ljudi mogu da, 'ajde mozda ne da veruju, ali da imaju neko skriveno strahopostovanje prema magijskim ritualima najbesmislenijeg karaktera! A srecem i danas mnogo njih koji otprilike kazu "cuti, ljudi svasta umeju i svasta rade"

Ma daaaaaaj
Naravno da cu da obracam paznju. Ali uopshte se ne radi o tome da verujem u vradzbine, nego o tome da mi se jednostavno ne dopada pomisao na konzumiranje dlakave kafe i menstrualnih kolacha.
A da se radi - radi se.
Ko je gledao Zvonka Scannera kako daje uputstva za "odvezivanje" crne magije zabrinutim gledaocima (40din/min + pdv) taj zna koliko ljudi veruje u takve stvari. A dok ima onih koji veruju - bice i onih koji praktikuju.

tweet-tweet:
A kakva je tvoja komsinica? ima li izgleda da pokleknes?
Uh, bolje da ne znas...
p041.gif

A da, poklekao sam...i sad...
a014.gif
a018.gif
a026.gif
a046.gif
a050.gif
d026.gif

Ma salim se...samo forsiram
d014.gif
i mozda nesto malo vise... ;)

Vesela_zena_beogradska:
Bez krvavog liza mozda nebi bili ni tri dana zajedno sto znaci da ima sanse da vradzbina ipak deluje u odredjenom procentu :)!

Pitaj ti nju ovako: "A 'el ti 'ocesh da ja tebe kresnem ili me za'ebavash?" Pri tom obavezno se izbeci na nju i zakolutaj ocima.
Ako pocne da frkce i vice "Ju.ju sta ti pade na pamet!!!", ti potrci za njom i vici kroz ceo hodnik"mene ni jedna nije odbila! dodji da ti pravim decu...."
Ako kaze : joj sreco,mislila sam da nikad necesh primetiti?" Ti joj kazesh"Vazi samo nabavi dobre kondome,tuki mi je nesto bolestan. Ocesh da vidish?" Pa joj lepo opishi onu fotku sa foruma, lepo covek okacio sliku da se lakse opishe.

Back