Kolege sa VPS u Novom Sadu

• Začetnik teme Začetnik teme north
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

north

Obećava
Poruka
57
javite se! Ja sam zavrsila skolu po dvogodisnjem programu i sada sam na trecoj godini turizma. Trenutno ne zivim u NS i necu pohadjati vezbe i predavanja, tako da mi je svaka informacija i sugestija dobro dosla. Seminarski radovi (sta-kad-kako), literatura po kojoj profesori rade (posebno vezano za engleski i drugi strani jezik) i gde je naci, koje profesore treba "zaobici", i naravno, ako znate kakve fore kako lakse poloziti ispit kad dodje vreme... :lol: Mladjim kolegama stojim na raspolaganju za neki savet ako je u mojoj moci. Pozdrav svima. :wink:

Halo kolege, pa gde se zavukli? Ide li iko ziv na ta predavanja? Nije niko lud, ne bih ni ja sve i da sam u NS... 8-)
Ali ne, sad ozbiljno, znate li bar da li se profesori pridrzavaju literature koja je navedena u informatoru?
1.Menadzment ljudskih resursa: Istoimena knjiga, Stangl-Susnjar G., Zimanji V., 2005, Univerzitet u NS, Ekonomski fakultet Subotica
2.Upravljanje turistickim preduzecima: Poslovanje preduzeca u turizmu, Krunoslav Cacic, Ekonomski fakultet Beograd, 1998
3.Marketing u turizmu: Istoimena knjiga, Bakic Ognjen, 2000, Ekonomski fakultet Beograd
4.Engleski jezik:??? Postoji li kakva knjiga, nista nisu naveli?

Ova streberka mora pod hitno da naruci te knjige, ali ne da bi ucila nego da bi ih lepo spakovala,... ;-) .... i ponela sa sobom u daleke krajeve, :grin: , gde ce biti mnogo teze doci do njh... :confused: ,zato please, please, javite mi ako ako imate neku informaciju.
:cry:

Ako neko zna nešto više o ovoj temi neka slobodno piše... Ja sad završavam srednju i nisam baš sigurna šta bih da upiše, pa mi trebaju neke iformacije... Naravno,ako neko već ide ili je završio ovu višu neka piše svoja iskustava!!! Mene tačnije zanima smer TURIZAM I HOTELIJERSTVO.... Ali ako znate nešto pišite i za ostale smerove... Zanima me takođe koji se predmeti polažu na prijemnom i koji su predmeti kasnije u prvoj,drugoj i trećoj god!?
Pozzz i hvala unapred.... :bye:

Mene zanimaju sve informacije u vezi VISOKE POSLOVNE ŠKOLE U NOVOM SADU!!!! Jedna devojka je napisala da je skoro završila, pa ako može nešto više da kaže o ovoj školi.. Da li je teška? Šta se polaže na prijemnom? Koji predmeti imaju tamo? Koji smerovi postoje,koji je najbolji?
Hvala u napred.... pozzzzzzzzzzzzz.....

Back