жежени
Iskusan
- Poruka
- 5.323
Господина Несторовића не може свако видети, наЈиме, или морате бити једно чисто и просто биће, као дете рецимо, или морате бити напредно маторо и искуствено биће да би га видели у правом светлу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A nisi nesto ni u toku ko, kako i zasto trazi da mu se oduzme licenca....Meni je licno Nestorovic neozbiljan i ne slusam ga odavno, ali mu ne bih oduzimala licencu, jer nijedan lekar ni nas ni strani, u pocetku pa i danas, nije znao i jos uvek ne zna mnogo o ovom virusu.
Нека се држи дечје пулмологије и лечења астме, превише трабуња о хиљаду ствари и прави од себе будалу.Meni je licno Nestorovic neozbiljan i ne slusam ga odavno, ali mu ne bih oduzimala licencu, jer nijedan lekar ni nas ni strani, u pocetku pa i danas, nije znao i jos uvek ne zna mnogo o ovom virusu.
Upravo to, gubi na tezini reci laprdanjem o svemu i svacemu, i sto ga neko pita i sto ga ne pita. Muva se svuda kao da je najveci znalac.Нека се држи дечје пулмологије и лечења астме, превише трабуња о хиљаду ствари и прави од себе будалу.
Prosto je treba samo izabrati izmedju jedne srbije....
Pogledajte prilog 704961
I druge srbije.....
Pogledajte prilog 704962
IPrva srbija je pristojna i napreduje teskim radom i znanjem, a druga napreduje iz pelena nepristojna i lazljiva.
Ne znam zasto , ali mi je prva draza i vise joj verujem....
Prljava providna farsa,sa jednim lekarom,koji je ocigledno "skrenuo" sa normale,ali dobro sluzi rezimu...........Dok je Vucko tu nema zime za DR. Nestorovica, znaci najmanje do 2027 a ovaj ce tada imati 73 godine i iskreno ce ga boleti Q za licencu. Ioanko mu je Vucic sada dao dosta da glumi naprednog doktora...