Што се ових бомби у САД тиче....
Прво, веома је ружно радовати се туђој несрећи. Притом ја схватам, да већина људи у афекту каже или напише нешто у стилу "тако им и треба", а то у суштини, стварно не мисли, и не осећа. Ти људи којима се то догодило нам нису ништа скривили.
С друге стране, не видим да има потребе за неким хистеричним жаљењем, и потпадањем под утицај шизофрених, некрофиличарских прозападних медија. Ти медији жмуре на чињеницу да влада тих истих САД свакодневно сеје смрт, болест, криминал, немаштину и глад по читавом свету. Лицемерно је посвећивати толику пажњу догађају у коме су погинуле две (2) особе, а не обраћати пажњу на све оне милионе душа које су Амери претворили у црну статистику. Такође, свакога дана у свету трагично страда маса људи од најразличитијих узрока, и не мислим да су они мање вредни од ове две особе.
Другим речима, не дај боже ником, али искрено, не тангира ме много нека зајебанција тамо у Америкама. Све се бојим да би о мојој трагедији (пу пу пу) расправљали неки Амери, на њиховом форуму о бејзболу, хот-догу и подморица-сендвајама.