Kolateralna steta...

Ma nema pojma, devojke vec 20 godina najvise vole kriminalno okruzenje ili zastitnika policajca koji ne postuje zakon.

ako su dva zensa deteta u kuci i majka ljankase otac tu nece imati nikakav uticaj,pogotovu jer je fabrika propala a on se nesposobnjakovic nije odao svercu i dilovanju
tu nastupa lokalni gang kao prva instanca zastite pa zatim sire kriminogene strukture

I ja sam kolateralni stanovnik na vračaru da bi decama škole i fakulteti bili blizu jer da provode po sat i po u busu do škole i nazad ostalo bi im za učenje posle odmora pola sata
a onda bi mi bili na grbači do njihove četrdesete.
kad obavim svoj zadatak povući ću se i živeti low profile u nekoj zabiti što dalje od ljudi veruj mi.

Naravno.

Jedan moj drugar, imao je obrnutu zamisao, ali zato je promenio tri zene.:)
Naime, odrastao je na periferiji i tako je hteo i decu da vaspita, ali zene nisu imale bas razumevanje za takvo razmisljanje.:)

- - - - - - - - - -

Ja sam samo predlozio periferiju i nastao je veliki porodicni problem.:)

ako su dva zensa deteta u kuci i majka ljankase otac tu nece imati nikakav uticaj,pogotovu jer je fabrika propala a on se nesposobnjakovic nije odao svercu i dilovanju
tu nastupa lokalni gang kao prva instanca zastite pa zatim sire kriminogene strukture

druga instanca je da spavaš dva minuta na džaku za cement pre nego što ti počne drugi posao ...
jadna zemlja, jadna a i mi s njom.

- - - - - - - - - -

Naravno.

Jedan moj drugar, imao je obrnutu zamisao, ali zato je promenio tri zene.:)
Naime, odrastao je na periferiji i tako je hteo i decu da vaspita, ali zene nisu imale bas razumevanje za takvo razmisljanje.:)

- - - - - - - - - -

Ja sam samo predlozio periferiju i nastao je veliki porodicni problem.:)
Iskreno ovo nije bila moja zamisao već zamisao mog muža i ispostavilo se isplativa na duže staze zbog troškova prevoza za troje dece.

Ja jesam. Bio sam u svojim kolima i ni jedna zena se nije plasila, obicno se plase muskarci.:)
Zene vole izazove, pa i brzu voznju.
Smanji gas da ne bi završio kao Džems Din .
Jednom me poveze prijatelj kolima iz disko kluba . Stisnuo u krivini gas do daske .
Pitam ga ja gdje juri a on me upita da li sam se uplašio . Kažem mu da meni ne prodaje te fore jer dobro zna da
vozim spidvej . Ko ne zna šta je spidvej neka progugla na internetu pa će mu biti jasno .
Dva tri mjeseca poslije te vožnje kolega sa 130 kmč uleti kolima u neki kanal a u kolima mu pogine djevojka od 19 godina .

Da li si mozda cula za firmu Beotel, sa dvadesetak setrinskih i bratskih firmi sa prefiksom Beo?

Mozda ne znas, ali to je prvoosnvana informaticka firma preko koje prolaze sve internet i telekomunikacione veze, bilo njihove ili telekomove, telenorove,
VIPove. Ako nisi onda ne prenosi lazen informacije o ljudima na koje ste zavidni.

Na ciji, agente BIA? Samo mi reci da imas pouzdane podatke sa Twitera:)

Ili tajnu pricu prve komsinice Ruzice Djindjic.

Ima li malo mozga medju vama informaticki "obrazovanim" klincima?

Znam kome su ostali duzni i prema kome su ispali neljudi u najgorem smislu te reci.
A mozda i mnogo gore.

Tako da nemojmo dalje o njima.

- - - - - - - - - -

Da li si mozda cula za firmu Beotel, sa dvadesetak setrinskih i bratskih firmi sa prefiksom Beo?

Mozda ne znas, ali to je prvoosnvana informaticka firma preko koje prolaze sve internet i telekomunikacione veze, bilo njihove ili telekomove, telenorove,
VIPove. Ako nisi onda ne prenosi lazen informacije o ljudima na koje ste zavidni.

Prosvetlio si me.

Nazalost sve sto znam o njima je istina ali me se ne tice.
Nikad nikome nisam zavidela

Verujem da kad nekoga napadaju kriminalci treba da bude covek i podnese poraz, ostavi pare i ode u svet.

A kad ode onda su krimosi jedini izvor informacija o njima.:)

- - - - - - - - - -

Poznavao sam neke takve neljude.

Otmu im pare, a onda kazu da su jos duzni.

Obecao si ka kad zavrsimo posao das cast 10 000,

ali sad je to 100.000.:)

To obicno kazu oni sto radnicima ne plate platu jer treba da se kupe polovni rovokopaci i radi na tenderu telekoma,
dok je svim zaposlenima plata jednovecernji trosak u kafani i to seoskoj.

Stvarno povredjeni likovi.

- - - - - - - - - -

Mala, ne lupetaj kad nista ne znas.

- - - - - - - - - -

Vi mali sitni nepismeni klinci slusate svakave lazi jer vam je neko obezbedio da zivite bez rada na grbaci ljudi kojima ni u penziju ne daju po zakonu,
nego ih drze jer vi nemate blage veze sa zivotom.

Ali zato kupujete stanove, kola i idete na odmore.

- - - - - - - - - -

I jos se kurcite kako nesto znate ili radite, sasvim ozbiljno.

Back