Kolateralna steta...

Mali čičak

Stara legenda
Poruka
77.633
Inspirisala me troja... Pa rekoh da vas pitam:

Da li se druzite sa ljudima koji imaju kriminalni dosije?
Da li mozete da budete dobri sa nekim ko je ubio? Ili prodaje drogu?
Imate li takve osobe u svom okruzenju? Bili oni drugari iz bloka ili osnovne s kojima popijete kafu?

Nedavno je u Ns ubijena devojka jednog opasnog momka, isle smo zajedno na fax, T.
Setih se tog nemilog dogadjaja. Ni kriva ni duzna

odrastes u kraju sa momcima koji kasnije postanu kriminalci, a ti ih poznajes iz skolske klupe-nije jednako biram osobe iz kriminalnog mileja za svoje prijatelje

u ovom trenutku svog zivota, niti se krecem u takvim krugovima, niti izlazim na mesta na kojima bih mogla da ih srecem, niti radimtamo gde bih mogla da dodjem u dodir sa kriminalcima. ali, da, poznajem/poznavala sam ih nekoliko i to bas, bas dobro. ako su preziveli ili ostali u zemlji, ako ih sretnem--pozdravim se i upitam za zdravlje, sta bih drugo?

Imate li takve osobe u svom okruzenju? Bili oni drugari iz bloka ili osnovne s kojima popijete kafu?

Nedavno je u Ns ubijena devojka jednog opasnog momka, isle smo zajedno na fax, T.

Nimalo nisam mazohista

Naš drugar, koji je bio problematičan u mladosti, nešto stariji od nas, u stv. dosta stariji, al tad kad smo bili malecki, on je bio momak, al alamunja živa.. sad postao glavni za dilere i kriminalce na najvišem nivou :lol:

Hahaha..al to jeste smešno, gledali ga na televiziji i trljali oči u nevericu.. pošto ga vi ne znate... kako to izgleda kad vidiš tako nešto..Čičak, iznanađenja, u toj sferi su uvek moguća, samo da nije neka jajara, mogućnosti napredovanja i legalizacije delatnosti tj. stvaranja uglednog građanina za one sa više od 2 klikera u glavi su neeeslućene..naroćito u banana državama..

Ne druzim se bas ono da smo na spid dajlu ali znam tako par ljudi, neke poslovno, neke privatno.
Nisam nikad zivela u blokovima ali jednostavno upoznas svasta kroz zivot, posao, po ulici, zurkama, cak i na forumu :eek:
Bolje je pitanje da li mozes da se druzis sa nekim ko konzumira drogu, dil je biznis ako je neko cist to je drugo mada retko se te dve aktivnosti razdvoje.
I nisu svi dileri opasni, ni sve ubice, ima psihopata ali generalno te nece ubiti tek eto tako... i sa njima sam svojevremeno pila kafu :mrgreen:

Po meni je mnogo gore druziti se s profesorom istorije koji ima sklonost ka alkoholu, sto kod njih nije retko, i jos ako je nacionalista pa to je katastrofa :lol:

naravno da ne, mene i moje drugove nikad nece uhvatiti, nikada!

sa narkodilerima ne želim da imam ništa...u slučaju rata presudio bi im bez treptaja oka, u to sam siguran
sa ubicama i ostalim tipovima klasičnih kriminalaca nemam problem da imam kontakt, ponekad i imam, ali s obzirom na prirodu posla i da je ovo mala sredina pa se sve zna, nije mi to potrebno...
političari i svi pripadnici političkih stranaka su mi takođe ogavna kategorija, u rangu s narko dilerima...tašna mašna kriminalac mi je ogavniji od klasičnog džeparoša ili čak i ubice

sa narkodilerima ne želim da imam ništa...u slučaju rata presudio bi im bez treptaja oka, u to sam siguran
sa ubicama i ostalim tipovima klasičnih kriminalaca nemam problem da imam kontakt, ponekad i imam, ali s obzirom na prirodu posla i da je ovo mala sredina pa se sve zna, nije mi to potrebno...
političari i svi pripadnici političkih stranaka su mi takođe ogavna kategorija, u rangu s narko dilerima...tašna mašna kriminalac mi je ogavniji od klasičnog džeparoša ili čak i ubice

gomna u odelu

Back